Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΩΝ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 

ΣΤΗ 

ΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΩΝ


     Την Τετάρτη 28η Ιουλίου 2021 στις επτά το απόγευμα, θα ξεκινήσει από την πλατεία προ σταθμού ΗΣΑΠ του Θησείου η Πομπή των Παναθηναίων προς Τιμή της Αθηνάς Πολιάδος την οποία, ως κάτοικοι αυτής της πόλεως πρέπει να τιμούμε!

     Η Πομπή των Παναθηναίων και φέτος διοργανώνεται από την «Ιερά Φιλενθέων Ιστίη», το αδελφό μας Σωματείο, είναι δε πάντοτε σεμνή αλλά και μεγαλοπρεπής, διερχόμενη από τις οδούς της Πλάκας και τον αρχαιολογικό χώρο μεταξύ αρχαίας Αγοράς και λόφου Ακροπόλεως, καταλήγοντας στο θέατρο Ηρώδου Αττικού.

     Η Ομάδα των «Ελλήνων Κενταύρων» είναι προσκεκλημένη και θα συμμετάσχουμε, ενώ θα θέλαμε ειδικώς και την συμμετοχή των κυριών και κοριτσιών μας!

     Αυτή τη χρονιά θα έχουμε και την ιδιαίτερη Τιμή και χαρά να συμπορευθούμε και με τους, εκ Σπάρτης, Συνασκουμένους μας της «Λακεδαιμονίων Πολιτείας», αλλά και με άλλους εκλεκτούς Συνέλληνες σε μιαν εκδήλωση η οποία, όπως κάθε χρόνο, προσελκύει το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό όχι μόνον όσων την παρακολουθούν έσωθεν αλλά και έξωθεν, όπως πάμπολλοι περαστικοί στους δρόμους απ΄ όπου περνούμε.

     Ας τιμήσουμε την Πολιάδα Αθηνά όπως αξίζει στην προστάτιδα της πόλεώς μας!

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.