Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ"

 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ"


     Την δική του "αυλαία" ιππικής δράσεως για το 2021 και υπό συνθήκες απαγορευτικές, άνοιξε το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος" ως απάντηση στον εγκληματικόν εγκλεισμό τον οποίο το απάνθρωπο σύστημα μεθοδεύει εις πείσμα των επαϊόντων, ανεξαρτήτων, επιστημόνων!

     Ο Αρχηγός του Παραρτήματος, Εφιπποτοξότης-Εκπαιδευτής Γ. Σταυριανόπουλος - Ιφικράτης, ξαναβρέθηκε με τον αγαπημένο του Ίππο στη τοπική Κοιλάδα και υποδέχθηκε και ένα νέο Μέλος στη Σχολή του.

     "Ξεμούδιασμα" για τον αγαπημένο μας Αρχηγό και μυητική εισαγωγή για την μαθήτριά του, σε ένα ευχάριστο, φυσικό σταυλικό περιβάλλον που το ζηλεύουμε.

     Η Ομάδα των, απανταχού, "Ελλήνων Κενταύρων" επιδιώκει την διατήρηση της υγείας των Μελών της υπό λίαν και τεχνητώς, αντίξοες συνθήκες, επιμένοντας στην οξυγόνωση και σωμασκητική κίνηση.

     Και αυτό τηρεί και ο Αρχηγός των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος" επιφυλάσσοντας το καλύτερο επίπεδο υγείας για τους Συνασκουμένους του.

     Έτσι, η νέα μαθήτριά του μυήθηκε στην Ιππασία απολαμβάνοντας έναν Ίππο, όπως πάντοτε επιλέγουμε στην Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων", αξιόπιστο και ευχείριστο!

     Παρά τις ασφυκτιώσες μεθοδεύσεις του κοροϊδοϊού, η Φύση, ο Ίππος και το Τόξο, θα παραμένουν τα δικά μας "ιάματα" αποφεύγοντας την μετάδοση της ...εποχικής γρίπης η οποία υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει, όσο εμείς θα εξακολουθούμε να καλύπτουμε την ασκήμια με το χαμόγελό μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.