Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΦΙΠΠΗΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ - WORLD HORSEBACK ARCHERY FEDERATION

 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΦΙΠΠΗΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ

WORLD HORSEBACK ARCHERY FEDERATION


     O Iδρυτής των "Ελλήνων Κενταύρων" Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης από την 1η Δεκεμβρίου 2013 είναι Μέλος της "Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας" (World Horseback Archery Federation) εντάσσοντας, έτσι σε αυτήν και την Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας των "Ελλήνων Κενταύρων" διότι αυτό απαιτεί το τυπικό της Ομοσπονδίας, ενώ, μέχρι σήμερα, δεν εμφανίζεται άλλο μέλος εξ Ελλάδος εντεταγμένο στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Έφιππης Τοξοβολίας.

     Oι "Έλληνες Κένταυροι", λοιπόν, ως Μέλη της παγκόσμιας "οικογενείας" της Έφιππης Τοξοβολίας, κατανοούμε την σοβαρότητα των υποχρεώσεών μας ως Εφιπποτοξοτών, έναντι των οποίων, υπερήφανοι επιβεβαιώνουμε ότι τις εκπληρούμε στο ακέραιο!


ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.