Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

ΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΑΣΗ

 ΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΑΣΗ



     Σε κάθε ευκαιρία, σε τούτη την Ομάδα, διαπιστώνουμε ότι μια δυνατή "χημεία" μεταμορφώνει κάθε ομαδική δραστηριότητα σε μιαν ευκαιρία χαράς και, προ παντός, προόδου. Κι αυτό παρατηρήθηκε και σε τούτη την Προπόνηση με Αρχηγό βολής την Δέσποινα η οποία κατάφερε να μας δώσει μια διαφορετική προσέγγιση της κλασικής ασκήσεως των κλειστών ματιών για την ανάπτυξη του στοχαστικού ενστίκτου.



     Χαρακτήρας "γεωμετρημένος" και ...τετραγωνισμένος, η Δέσποινα συντόνισε "μαγικά", από την δεύτερη, κιόλας, τόξευση, την Γραμμή Βολής, κάτι που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.



     Αλλά η Δέσποινα δεν "σκέπασε" με την αρχηγία της τους Συνασκουμένους της, δείχνοντας ότι τους εμψύχωσε στην ανάπτυξη πρωτοβουλιών παρέχοντάς τους την δυνατότητα της διατηρήσεως των ατομικών τους πλαισίων, μέχρι σημείου να χαρούμε τον τον Σταύρο να προτείνει την ευφυή εξέλιξη της Προπονήσεως με δική του άσκηση.


     Μετά ταύτα, ο Σταύρος σημείωσε: 

ΜΕ 100% ΕΥΣΤΟΧΙΑ ΟΙ ΒΟΛΕΣ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ 
ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ"

     Καλές οι χαλαρές προπονήσεις όπου η αυτοσυγκέντρωση, η σωστή στάση του σώματος, το σωστό άνοιγμα του τόξου με τις χαλαρές πιέσεις στους ραχιαίους μυς, η σωστή  διαφραγματική αναπνοή και η σωστή απελευθέρωση του βέλους  που δίνουν το σωστό αποτέλεσμα

     Τι γίνεται όμως όταν μαζί  σε  όλα αυτά προστίθεται η πίεση χρόνου που σε αναγκάζει να κάνεις λάθη αφαιρώντας κάτι από τα παραπάνω με αποτέλεσμα μια κακή βολή?

     Οι "Έλληνες Κένταυροι" σε αυτήν την προπόνηση απέδειξαν ότι και με πίεση χρόνου μπορούν να τηρήσουν τα απαιτούμενα για να για να έχουν ευστοχία 100% στις βολές τους.

     Εύγε για άλλη μια φορα στους Έλληνες Κένταυρος που ανεβάζουν καθημερινά το επίπεδο των προπονήσεων και ανταποκρίνονται στο 100%

     Οι επόμενες Προπονήσεις προβλέπονται πιο απαιτητικές όπως μας αρμόζει....



     Στην αυλή των "Ελλήνων Κενταύρων" με τις καρπισμένες λεμονιές, δεν παρακολουθούμε, απλώς, την πρόοδο μιας Ομάδος στην Τοξοβολία αλλά και πολλά άλλα πολύ περισσότερο σημαντικά, όπως κάθε φορά η υψηλή ποιότητα των Συνασκουμένων μας αποκαλύπτει...!


ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.