Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

"ΟΛΟΙ ΓΙΑ ...ΕΝΑΝ"!

 "ΟΛΟΙ ΓΙΑ ...ΕΝΑΝ"!     Αυτό που λέμε "όλοι για έναν..." έγινε πράξη στην σημερινή Προπόνηση με λαμπρά αποτελέσματα  στον νεαρό Συνασκούμενο Βασίλη ο οποίος, αν και αρχάριος με μόλις δύο παρουσίες στη Γραμμή Βολής κατάφερε καλές βολές ακόμη και από μεσαίες αποστάσεις.


     Η Νικολέτα στο πλευρό του Βασίλη με τις συμβουλές και τις διορθώσεις της δεν ήταν μόνη...


     Μαζύ με την Νικολέτα και η Αγλαία μας να φροντίζει για την βελτίωση της τεχνικής του Βασίλη με "μάτι" ...άγρυπνο!


     Και κάπως έτσι ο Βασίλης όχι μόνον "ανέβηκε σκαλοπάτι" αλλά και εντάχθηκε στη Γραμμή Βολής ως ισότιμο Μέλος της.


     Και τα αποτελέσματα λίαν ενθαρρυντικά επί του στόχου.

     Η δική μας "σκάλα" αρκετά μακράν του Milano, ανέδειξε στο τέλος αυτής της εκπαιδευτικής ημερίδος, δυο ωραιότατες "ντίβες" μέσων αποστάσεων, την Νικολέτα και την Αγλαία

     Και στην Νικολέτα και στην Αγλαία σήμερα έγινε κατανοητό ότι η συνεχής άσκηση από ένα σημείο και πέρα ωφελεί "γεωμετρικώς" τον ασκούμενο.


     Με όσες ιδιοτυπίες τεχνικής, όπως άλλωστε είναι φυσικό για κάθε σωματότυπο και χαρακτήρα και οι δύο επέδειξαν αισθητότατο δείγμα προόδου.


     Και, φυσικά, η συμπαράστασή τους στη βελτίωση του Βασίλη ήταν μια επιπρόσθετη "ώθηση" προς τα εμπρός, όπως συμβαίνει πάντα με την αλληλοδιδακτική που έχει καθιερώσει ως τακτική της η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων"


     "Όλοι για έναν...", λοιπόν, αλλά τελικώς δεν ξέρουμε ποιος ήταν αυτός ο ένας που χάρηκε περισσότερο απόψε, ο Βασίλης μας ο οποίος ένιωσε την επιτυχία των τοξεύσεών του ή ο ...Ιδρυτής της Ομάδος των "Ελλήνων Κενταύρων" που χάρηκε τους αγαπημένους του Συνασκουμένους να συνεργάζονται τόσο αρμονικά, "καλπάζοντας" ταυτοχρόνως;


ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.