Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΕΘΑ ΣΤΗΝ ...ΚΑΛΟΤΥΧΙΑ ΜΑΣ

 

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΕΘΑ ΣΤΗΝ ...ΚΑΛΟΤΥΧΙΑ ΜΑΣ


     Υπέροχος Ίππος που κατάλαβε αμέσως το τι θέλουμε, φυσικότατο ...αλογατάρικο περιβάλλον, εγκάρδιος και αξιοπρεπής Οικοδεσπότης, να το ιδανικό πλαίσιο για την , εν συνεχεία, ανάπτυξη των "Ελλήνων Κενταύρων".

     Στη νέα βάση της Ομάδος ξεκινήσαμε με την γνωριμία του Ίππου που θα χρησιμοποιούμε και που τον ονομάσαμε Γλαύκο διότι και το χρώμα του και η αγνότητά του εκφράζονται μ'  αυτό το όνομα.

     Ανενστόμιστο και ανεπίσακτο τον περπατήσαμε, τον τροχάσαμε και τον τρέξαμε ρυταγωγούμενο ώστε να δούμε την σχέση του με τον Άνθρωπο και διαπιστώσαμε ότι είναι από τα πλέον καλόγνωμα και συνεργάσιμα ιπποειδή με τα οποία θα μπορούσαμε να διασταυρωθούμε.

     Ακολούθως τον συραγωγήσαμε ώστε να αποκωδικοποιήσουμε τις "εγγραφές" του, μέχρι τώρα, χειρισμού του. 

     Ιππεύθηκε από τις καλότατες Συνασκούμενές μας συμπεριφερόμενος άριστα σε όλες τις περιπτώσεις.

     Και, δεν συμπεριφέρθηκε απλώς άριστα αλλά και σε μία περίπτωση διατάσεων της Ρίας, νομίζοντας ότι η Αμαζόνα του έχανε την ισορροπία της (που δεν την έχανε) ακινητοποιήθηκε με ...χειρόφρενο για να την ...προστατεύσει!

     Γενικώς, δείχνει να περιμένει πειθαρχημένος να ακούσει το παράγγελμα ώστε να ανταποκριθεί στην επιθυμία του αναβάτη του.

     Λέμε, στους "Έλληνες Κενταύρους" ότι όλοι οι Ίπποι είναι καλοί και μας χαροποιεί το γεγονός ότι στα 15 χρόνια της λειτουργίας της Σχολής μας δεν συναντήσαμε κανέναν Ίππο που να μην ήταν, επιεικώς, άριστος και ο Γλαύκος είναι αυτό ακριβώς!

     Και στο τέλος, ο ευγενέστατος Γλαύκος δεν παρέλειψε να μας χαρίσει μιαν ...γαλατικήν υπόκλιση με την Ρία στη ράχη του!

     Πάμε γερά για το Ιππικό Θέατρο διότι μάλλον βρήκαμε ιδανικό τετράποδο πρωταγωνιστή!

     Παρά τις, αιφνιδιαστικώς, χαμηλότατες θερμοκρασίες της ημέρας και το διαρκές χιονόνερο, ο υέτιος Δίας μας επεφύλαξε δύο ώρες ...άβροχες και ηλιόλουστες στο Ιππευτήριο το οποίο, μάλιστα, είναι ευκολότατα προσβάσιμο, χωρίς να χρειάζεται "ξενητεμός", όπως μέχρι τώρα, για να χαρούμε τη φιλοξενία του.

     Και ο νέος μας χώρος έχει πολλά και ωραία που τον κάνουν αξιολάτρευτο.


ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.