Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ
ΣΧΟΛΗΣ ΙΠΠΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ
ΤΩΝ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"


     Aπό τον Γιάννη Καπρούλια ["Medusa Visuals"] ξεκίνησε σήμερα το προγραμματισμένο γύρισμα του "promo-video" για την Σχολή του Ιππικού Θεάτρου των "Ελλήνων Κενταύρων" στο Άλσος Στρατού, στου Γουδή.


     Παρόντες όλοι οι μαθητές της Σχολής και ο Εκπαιδευτής Ιππευτηρίου και φόντο το μαρμάρινο θύρωμα του αειμνήστου αρχιτέκτονος Καυταντζόγλου.


     Η έκπληξη της ημέρας, η Ζηνοβία μας η οποία ανέλαβε να συγγράψει και να παρουσιάσει on camera το κείμενο. Η Ζηνοβία είχε συντάξει ένα εξαιρετικό κείμενο που μας το διάβασε την περασμένη Πέμπτη, όμως, σήμερα τα ξημερώματα, λίγες ώρες πριν το γύρισμα, θεώρησε ότι έπρεπε να συγγράψει ένα ακόμη καλύτερο κάτι που τα κατάφερε και μισή ώρα πριν στηθεί μπροστά στο φακό θα έπρεπε να το αποστηθίσει. 


     Κι αυτό το κατάφερε και με τη ...τσίμπλα στο μάτι στήθηκε μπροστά στη κάμερα με εμάς να περιμένουμε τις αναμενόμενες επαναλήψεις μετά από σαρδάμ κλπ να τελειώσουμε ...κάποτε. Κι όμως! Η Ζηνοβία, πλαισιωμένη από τους συμμαθητές της εξεφώνησε με την πρώτη ένα υπέροχο κείμενο με "σκηνική παρουσία" αρχαίας τραγωδού!


     Μια ομαδική εργασία υψηλού επιπέδου στους "Έλληνες Κενταύρους" υπογραμμίζει την κάθετη άνοδο της ποιότητος αυτής της κυψέλης Πολιτισμού που οργάζει σε μια κοινωνία η οποία υπελίσσεται.


     Κι εμείς επιμένουμε να είμαστε πολεμιστές και δημιουργοί Πολιτισμού με ένα πολυσχιδές έργο όμοιο μ'  εκείνο των Ελλήνων Στρατιωτών μιας εποχής όπως και η σημερινή, όταν δεν υπήρχε όπως και δεν υπάρχει Πατρίδα παρά μόνον στις προσδοκίες μας.


     Το γύρισμα θα συνεχισθεί και αύριο στο Ιππευτήριο όπου θα βιντεοσκοπηθούν σκηνές έφιππης υποκριτικής, Έφιππης Τοξοβολίας και πολλά άλλα.


     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.