Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
ΤΩΝ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ"


     Άνυσμα συνεχούς προόδου η δραστηριότητα του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" με "πρωτομάστορά" του τον επικεφαλής του Αθανάσιο Ψωρομύτη ο οποίος προωθεί συστηματικά και την Ιππική και την Παραδοσιακή Τοξοβολία σε όλα του τα Μέλη.


     Και δεν είναι μόνον ωφελημένα τα δίποδα Μέλη του Παραρτήματος αλλά, κυρίως, τα τετράποδα που ο Συνασκούμενος Αθανάσιος φροντίζει να εκπαιδεύονται κάθε φορά και καλύτερα.


     Και αυτή την φορά η τετράποδη και, συνάμα, πανέμορφη Ρέα, ήρθε σε επαφή με τον Άνθρωπο και υπάκουσε σε λίαν "προκεχωρημένους" χειρισμούς αποδεικνύοντας ότι είναι αξιόπιστη ως συνεργάσιμη!


     Αυτή την φορά την χειρίστηκαν οι Κένταυροι της Καλαμάτας με ηγετικήν αποφασιστικότητα και η Ρέα απέδειξε ότι είναι ένα ευχείριστο πλάσμα ακόμη και από ένα παιδί.


     Παρόλο το ότι ο Ίππος αυτός δεν παραμένει στην εικοσιτετράωρη προσοχή του Αθανασίου ο οποίος το εκπαιδεύει σε "ξένο γήπεδο" και, εκ των πραγμάτων, αφήνοντάς το μετά την εκπαίδευση σε ξένα χέρια, φαίνεται ότι η ακολουθούμενη εκπαίδευση είναι τόσο καταλυτική ώστε ο Ίππος διατηρεί την αξιοπιστία του παρά την άφεσή του σε "ξένα" χέρια, κάτι το οποίο πιστώνεται πολλαπλώς στον επικεφαλής των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας"!


     Από την "ηγερία" της Πελοποννήσου Καλαμάτα, πολλά και σημαντικά τα καλά νέα περί των οποίων, σύντομα, θα μας ενημερώσει ο επικεφαλής του Παραρτήματος.


     Ωστόσο, εμείς απολαμβάνουμε την πρόοδο όλων αυτών των Συνασκουμένων οι οποίοι δίνουν την προσωπική τους μάχη στην πρόοδο επί του εφιπποτοξοτικού αντικειμένου μη παραλείποντας την τακτικήν εβδομαδιαία συνάσκησή τους.


     Είθε, όλοι οι Συνασκούμενοι να επιμένουν σε συστηματικήν εξάσκηση και να υλοποιούν την προτροπή του Δασκάλου μας Kassai Lajos: "Practise, and practise, and practise..."! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.