Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
ΤΩΝ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"



     O πάγιος βροχερός καιρός ο οποίος αποτελεί το μόνιμο "σήμα κατατεθέν" της χειμερινής Κέρκυρας, ούτε και αυτή την εβδομάδα εμπόδισε τους "Έλληνες Κενταύρους Κερκύρας" να ασκηθούν.


     Υπό την αναγκαστική τροποποίηση του προπονητικού ασκησιολογίου σε ό,τι αφορά στις κινητικές ασκήσεις και προς αποφυγήν δυσαρέστων ως εκ της ολισθηρότητος, η ανάγκη ...φιλοτιμία ποιουμένη απέδειξε και πάλι ότι μπορεί να αποδώσει ωφέλιμους καρπούς.


     Κι έτσι και ασκήσεις κυριαρχίας επί του Τόξου με την αποφυγή ανεξέλεγκτης αφέσεως έγιναν και ασκήσεις με κλειστά μάτια και πολλά άλλα που σημαίνουν ότι τα εμπόδια για τους, όπου γης, "Έλληνες Κενταύρους" ξεπερνιούνται με γόνιμη σκέψη.


     Συγκρατημένες, για τους λόγους που προανεφέρθησαν και οι κινητικές ασκήσεις και πολύ σοφά...


     Τόσο η πολυπρόσωπη παρουσία Συνασκουμένων στη Γραμμή Βολής όσο και η ολισθηρότητα του εδάφους καλύτερα είναι να αντιμετωπίζονται με σύνεση παρά με ..."αποκοτιές" που περικλείουν κινδύνους απροβλέπτων καταστάσεων.


     Γι αυτό και παραμένουμε θαυμαστές των ..."ζενικών" προπονητικών προσεγγίσεων του επικεφαλής του Παραρτήματος, Συνασκουμένου Χριστόφορου Κασφίκη ο οποίος, εκ του ασφαλούς, μοχθεί για την πρόοδο των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας"! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.