Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ"


     Mέσα στον κύκλο ενός ωφέλιμου παιγνιδιού, συνεχίζεται αμείωτη η προσπάθεια του επικεφαλής των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" Αθανασίου Ψωρομύτη να καταστήσει ιππεύσιμο τον Ίππο της Σχολής του και να προωθήσει την εκπαίδευση των Μελών του.


     Το τετράποδο "έργον τέχνης", η φοράδα Ρέα "γράφει" στον φακό και συνεχώς επιδεικνύει την αυτοπεποίθησή της ως επαγγελματίας της ...πασαρέλας του Ιππευτηρίου, υπό τους χειρισμούς του επικεφαλής, των Στελεχών αλλά και όλων των μαθητών του Παραρτήματος.


     Με εύστοχα διαδραστικά μαθήματα ο επικεφαλής "περνά", ευφυώς, στους μαθητές του ένα αίσθημα εμπιστοσύνης προς την φοράδα και οι μαθητές του δείχνουν ακόμη και ως πρωτο-εισαγόμενοι να αντιλαμβάνονται και να διαχειρίζονται με επιτυχία την προσέγγιση αλλά και τους χειρισμούς σε εργασία εδάφους του Ίππου.


     Είμαστε δε, βέβαιοι ότι όταν ο επικεφαλής του Παραρτήματος διαπιστευθεί και αρχίσει να διδάσκει και Ιππασία το Παράρτημα της Καλαμάτας θα είναι έτοιμο για μία πραγματική "εκτόξευση" γνωρίζοντας τις ιδιαίτερες ικανότητες του Συνασκουμένου μας Αθανασίου.


     Διότι, το να καταφέρνεις να φέρνεις σε επαφή με την Φύση συνανθρώπους και, μάλιστα, παιδιά σε μία επαρχιακή πόλη με απολύτως αυτόθυτη διάθεση, είναι ένας άθλος κοινωνικής ευποιίας!


     Εξίσου δυναμικά ανελίσσεται και η Τοξοβολία στο Παράρτημα της Καλαμάτας με εβδομαδιαίες, συνδυαστικές, Προπονήσεις.


     Κι εδώ ολοένα και περισσότερα νεο-εισερχόμενα Μέλη κάνουν την παρουσία τους στη Γραμμή Βολής με το θερμό καλωσόρισμα όλων μας να τους περιμένει στην "πόρτα".


     Σε μια κοινωνία όπου οι Άνθρωποι ντρεσάρονται κατά τον δικτατορικότερο τρόπο να πασχίζουν να αναπτυχθούν στις "ζαρντινιέρες" των αφύσικων σπιτιών κι εργασιακών τους χώρων, πάντα το οπτικοακουστικό υλικό από τις Προπονήσεις των "Ελλήνων Κενταύρων" θα πιστοποιεί κάποιοι διατηρούν ακόμη το προνόμιο μιας σωστής επαφής με την Φύση και την φυσιολογική ανάπτυξη σε ένα οξυγονωμένο τοπίο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.