Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ"


     Με την τετράποδη Ρέα να ομορφαίνει ωριμάζοντας σε καλά χέρια και να μας θυμίζει ολοένα και περισσότερο ...Tarpan, με την Γραμμή Βολής με παλιούς και νεοεισερχομένους Συνασκουμένους, το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" συνεχίζει την ασταμάτητη πρόοδό του και τις συνεχείς Προπονήσεις τους.


     Ο επικεφαλής του Αθανάσιος Ψωριομύτης, παρά τον βαρύτατο φόρτο οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεών του, αποτελεί την σταθερή "κινητήρια δύναμη" του Παρατήματός του το οποίο, εντός και εκτός Ιππευτηρίου θυμίζει κυψέλη μελισσών σε εργασιακό οργασμό με αλλεπάληλες εκπαιδευτικές ημερίδες.


     Η Παραδοσιακή Τοξοβολία στη Καλαμάτα δείχνει να υπηρετείται προσεκτικά σε κάθε εκπαιδευτική ημερίδα των εκεί Συνασκουμένων.


     Εξίσου καλά δείχνει να υπηρετείται και η ιππική εκπαίδευση με μυητικά "βαπτίσματα" νεοεισερχομένων αλλά και βελτιωτικές διδασκαλίες στους παλαιοτέρους.


     Η προσοχή μας στρέφεται στον ..."παιδικό πληθυσμό" του Παραρτήματος που δείχνει σοβαρότητα και προσήλωση όπου και αν κληθεί να ασκηθεί.


     Εμείς επιμένουμε να θαυμάζουμε το καλαματιανό ...Tarpan και να το θεωρούμε ως μία από τις καλύτερες "περιπτώσεις" Ίππου Έφιππης Τοξοβολίας και όχι μόνον ...μορφολογικώς αλλά, κυρίως, ως χαρακτήρα όπως φαίνεται από το οπτικοακουστικό υλικό των αρχαίων που μας στέλνονται.


     Σε όλους τους Συνασκουμένους της Καλαμάτας στέλνουμε τις ευχές μας για ωφέλιμες εκπαιδευτικές ημερίδες κατά την νέα προπονητική περίοδο και να νοιώθουν πολύ προνομιούχοι έχοντας στη πόλη τους την δυνατότητα να απολαύσουν την Ιππική και την Τοξοβολία με την μεθοδικότητα και την συστηματικότητα που διακρίνει τον χαρακτήρα του επικεφαλής του Παραρτήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.