Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Ο ευφυέστατος προπονητικός προσανατολισμός των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" που επικεντρώνεται, κατά κανόνα, στην κινητική ισορροπία κατά τις ομαδικές Προπονήσεις τους βρέθηκε στις ..."αποσκευές" τους και "κατέβηκε" μαζύ τους στον νέο προπονητικό τους χώρο κατά την διάρκεια της Προπονήσεώς τους το τελευταίο Σάββατο.


     Ισορροπιστικές ακροστασίες επί υπευψωμένου αναβαθμού η κυρία άσκηση της Προπονήσεως αυτής, ενδυναμώνει την άνεση τοξεύσεως και αποενοχοποιεί την στοχαστική βολή ως οπτική διαδικασία, φέρνοντάς την κοντύτερα στο ένστικτο. 


     Και οι Κερκυραίοι Κένταυροι έχουν πια μια μεγάλη εφευρετική φαντασία ώστε να προγραμματίζουν ωφέλιμες ασκήσεις σε κάθε τους προπονητική διοργάνωση, όπως και την παρακάτω. 


     Διαπλεκόμενη κίνηση, στοχαστική τόξευση από τον αναβαθμό, διαπλεκόμενη αποχώρηση, όλα για να συντονισθεί ακόμη καλύτερα η αποτελεσματικότητα των δύο ημισφαιρίων και να καταλήξει σε ένα, συγκεντρωτικώς, αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα!


     Καλή δουλειά, Αδελφοί Κένταυροι της Κερκύρας στο νέο προπονητικό σας χώρο και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η ευχή ήδη γίνεται πραγματικότητα με τη συστηματική σας εργασία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.