Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟ
ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕΩΣ
ΤΩΝ ΤΟΞΟΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ


     Σταθερός αρωγός προόδου των "Ελλήνων Κενταύρων" προς τον οποίο η Ομάδα οφείλει ευγνωμοσύνη, ο τέως Αρχηγός της Αρπάλυκος, από το υστέρημα του περιορισμένου χρόνου της ολιγοήμερης παραμονής του στην Ελλάδα, βρήκε την ευκαιρία να παραθέσει ένα δίωρο Σεμινάριο επεξηγήσεως του νέου Κανονισμού Βαθμολογίας στην Παραδοσιακή Τοξοβολία που ήδη άρχισε να ισχύει.


     Καταφθάνοντας στον προπονητικό μας χώρο με το ποδήλατό του, ο Αρπάλυκος μας μετέφερε τις πληροφορίες που πήρε, προσωπικώς, από τον Δάσκαλο Kassai Lajos με τον οποίο είχε την ευκαιρία να συναντηθεί προσφάτως στο Λουξεμβούργο, στους διεθνείς αγώνες στους οποίους ο "Έλληνας Κένταυρος" κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία του και την πέμπτη θέση στη γενική κατάταξη.


     Περιεκτικός, ακριβής και παραστατικός, ο Αρπάλυκος κατάφερε να μας ενημερώσει για την τεχνική της βελτιώσεως των τοξευτικών επιδόσεων των Μελών της Ομάδος μας και να επεξηγήσει τα επίπεδα βαθμολογήσεως, όπως ήδη έχουν ανακοινωθεί στους "Έλληνες Κενταύρους" οι οποίοι, όλοι, τίθενται πλέον σε διαδικασία βαθμολογήσεως.


     Παρά το λίαν κεκλιμένο του εδάφους, ο Αρπάλυκος με αδιατάρακτη τεχνική τελειότητα έδωσε στους παρόντες να αντιληφθούμε πλήρως τις τεχνικές του νέου βαθμολογικού προγράμματος. 


     Αξιοσημείωτη η πληρότητα και ετοιμότητα απαντήσεων του Αρπάλυκου στις πολλές και εξειδικευμένες ερωτήσεις που του απηύθυναν οι παρόντες για επιμέρους τεχνικά ζητήματα!


     Εν συνεχεία, οι παρόντες επανέλαβαν την επίδειξη του Αρπάλυκου δοκιμάζοντας τον βαθμό δυσκολίας των επιπέδων βαθμολογήσεως και απέδειξαν ότι, όντως, τα Στελέχη της Ομάδος προς τα οποία, κυρίως, απευθύνονταν αυτό το έκτακτο Σεμινάριο, διαθέτουν ικανές τοξευτικές δεξιότητες.


     φουγγάρι" οι παρόντες όχι μόνον επανέλαβαν τις τεχνικές που μας μετέφερε από τον Δάσκαλο Kassai Lajos, σήμερα, ο Αρπάλυκος αλλά και ενθουσιάστηκαν με τα άμεσα αποτελέσματα από την "επίγευση" των ασκήσεων. 


     Και ο ενθουσιασμός ήταν τόσο μεγάλος που ο παππούς καβάλησε το ποδήλατο του Αρπάλυκου κι απόλαυσε μια σύντομη "mountain" διαδρομή στη πλαγιά του Λυκαβηττού, κάτι που τον "ανανέωσε" τα πλείστα, απολαμβάνοντας και την παρουσία του εξαιρετικού μας πρώην Αρχηγού!


     Πάντοτε ευγνώμονες προς τον Αρπάλυκο, όπως και σε όλους τους αρχηγεύσαντες αλλά και Στελέχη της Ομάδος, όπως τον αγαπημένο μας Μηνά, Κωνσταντίνο, Μάριο, Γεώργιο, Πρωτεσίλαο και την σημερινή αναπληρώτρια Αρχηγό μας Χρυσούλα, για το υψηλότατο Ήθος τους και τις ικανότητές τους! Πλήρες φωτογραφικό Λεύκωμα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.