Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018


ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Αν και τα έργα στον νέο προπονητικό χώρο των «Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας» δείχνουν να μην έχουν αποπερατωθεί, με τη μπετονιέρα και τα οικοδομικά υλικά «ετοιμοπόλεμα», εν τούτοις είναι εμφανές το «δέσιμο» των Κερκυραίων Συνασκουμένων όπως αυτό καταγράφεται από τον φωτογραφικό φακό κατά τις διάφορες φάσεις της τελευταίας τους προπονητικής ημερίδος.



     Εκείνο που πάντοτε μας εντυπωσιάζει στο προπονητικό τους πρόγραμμα είναι η δυναμική προσέγγιση της ενστικτώδους Τοξοβολίας η οποία την αναδεικνύει σε πολεμική τέχνη και όχι απλό «άθλημα» ενισχύοντας το ψυχικό σθένος αλλά και γαληνεύοντας χαρακτήρες παρέχοντάς τους αυτοπεποίθηση.


     Από καταβολής του, το Παράρτημα των «Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας» πιστώνεται με μία αξιοθαύμαστη τακτική προς την κατεύθυνση της ενδυναμώσεως της αυτοπεποιθήσεως των Μελών του μέσα από το τοξευτικό ασκησιολόγιο και αυτό είναι κάτι ανεκτίμητο για όλους όσους ασκούνται στη Γραμμή Βολής του.


     Ο νέος τους χώρος ο οποίος δείχνει να ευνοεί ακόμη περισσότερο την πολυπόθητη, για όλους, αυτοσυγκέντρωση «υπόσχεται» δυναμική πρόοδο, όπως, άλλωστε, την παρατηρήσαμε από το ξεκίνημα της δράσεώς του!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.