Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020

ΠΕΡΙ ...ΗΧΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ

ΠΕΡΙ ...ΗΧΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ    "Ένα κερί ειν' αρκετό να σπάσει το σκοτάδι...", όπως τραγουδά ο Κωνσταντίνος Στυλιανού, αλλά, μπορεί κι ένας ήχος ν΄ ανοίξει μια πύλη για να διαβεί ο νους μέσ΄ απ΄ το έρεβος!

     Και σήμερα, στην αυλή των "Ελλήνων Κενταύρων" αφήσαμε παράμερα το κερί κι αδράξαμε το τύμπανο για να φορέσουμε γυαλιά στον σκοτισμένο νου και να τον κάνουμε να στοχαστεί, να ...σημαδέψει τον στόχο με τα δικά του υπερβατικά "μάτια".

      Περισσότερο διαλογισμός και λιγότερο Τοξοβολία, ή, μάλλον, η απόλυτη Τοξοβολία μιας κι αυτή η Τέχνη είναι το απαύγασμα του διαλογισμού, αυτό το σούρουπο στη Γραμμή Βολής.

     Η σημαντικότητα των ρυθμικών τυμπανισμών, κάτω από τον χρονισμό ενός αθέατου μετρονόμου, ξεπέρασε την συχνότητα του ήχου υπερυψούμενη στο επίπεδο του συμβολισμού με αποτέλεσμα ο νους να συντονίζει τους χειρισμούς σε ένα αποτέλεσμα ασύνηθες. 

     Πόσα, άραγε, μέρη του ανθρώπινου εγκεφάλου, πόσα όργανα και πόσα μέλη δεν ενεπλάκησαν σε μιαν ανέλπιστη συνεργασία για να παραχωρήσουν στα βέλη το δικαίωμα της παραγωγής των δικών τους ήχων, προσκρούοντας στο στόχο?  


ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.