Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"     Απεριόριστα εφευρετικός και δημιουργικός ο επικεφαλής των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας", Συνασκούμενος Χριστόφορος Κασφίκης, εισάγει την Σωμασκία στο προπονητικό του πρόγραμμα, αναπληρώνοντας για τα Μέλη του τις συνέπειες της τραγικής αναστολής της λειτουργίας των Γυμναστηρίων, λόγω της μεθοδεύσεως του κοροϊδοϊού!

     Με τις αμέτρητες προπονητικές ημερίδες που διεξάγει, σχεδόν καθημερινά, ο Συνασκούμενος Χριστόφορος, συνεισφέροντας ακαταπόνητος στη βελτίωση των μαθητών του, καταφέρνει τούτες τις μέρες "σκουριάσματος" εκατομμυρίων Ελλήνων που παραμένουν κλειδαμπαρωμένοι στο σαλόνι τους, να προάγει την υγεία, έστω και ολίγων, Συνασκουμένων.

     Θαυμασμός για την σοφία των ασκήσεων, όπου μια τέτοια ακροστασία ενισχύει κνήμες που καταδικάζονται σε μακροχρόνια απραγία από ένα σύστημα που μας θέλει απενεργοποιημένους στις Μ.Ε.Θ. προς προώθηση αντικοινωνικών μεθοδεύσεων! Θαυμασμός αλλά και αποτίμηση του έργου ενός Ανθρώπου ο οποίος, ανιδιοτελώς πασχίζει για την σωματική ωφέλεια Συνανθρώπων του!

     Ανεξαρτήτως εάν το σύστημα προωθεί αποβλακωτές μαζών ως "ινδάλματα" γηπεδικών διαστάσεων, ευτυχώς, εξακολουθούν να υπάρχουν και οι ουσιαστικοί κοινωνικοί ευεργέτες, οι πραγματικοί στυλοβάτες ανθρώπινου Πολιτισμού, οι οποίοι, αθόρυβα και ασταμάτητα, επισημαίνουν ότι σε καιρούς εξιδανικεύσεως της πρέζας, ο Άνθρωπος εξακολουθεί να δημιουργεί Πολιτισμό!

     Και οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" έχουν πολλούς λόγους να νιώθουν ικανοποίηση από το έργο της Ομάδος τους! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.