Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020

ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΑΣ!

ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΑΣ!


    Το ανεκτίμητο, προ διετίας, δώρημα του επικεφαλής των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας", Συνασκουμένου Χριστόφορου Κασφίκη το οποίο ευγενώς προσέφερε προς την Βιβλιοθήκη των "Ελλήνων Κενταύρων" και δεν είναι άλλο από το βιβλίο "ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ" παραμένει πάντα ένα από τα εγχειρίδια διδασκαλίας διαχρονικών αληθειών για όλους μας, ιδιαιτέρως κατά τις ημέρες πάνδημης παρακμής που υφιστάμεθα υπαιτιότητι των αναξίων εξουσιαστών της χώρας!

     Και σήμερα, ένα από τα κεφάλαιά του αναδεικνύεται σε vade mecum όλων των "Ελλήνων Κενταύρων", μια σοφή παραίνεση τακτικής στην οποία υποχρεούμεθα να πειθαρχήσει ολόκληρη η Ομάδα μας, προκειμένου να επιβιώσουμε ως Μέλη της.

     Καιρός, λοιπόν, να δείξουμε το "σπαθί" μας, την επιμονή μας στο εφιπποτοξοτικό αντικείμενο το οποίο μας διατηρεί υγιείς και οξυγονωμένους, αυτό που μας διασυνδέει ως μία άθραυστη δέσμη η οποία θα αντέξει αλώβητη τη μάνητα των ανατροπών που κοντοζυγώνει... 



ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.