Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020

Φ Ω Σ, ΟΠΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ …ΔΕΟΣ! [Μέρος Η’] Σπονδή στο Έρεβος

 

Φ Ω Σ, ΟΠΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ …ΔΕΟΣ!

[Μέρος Η’]

Σπονδή στο Έρεβος


     Έως και κατανυκτική η Προπόνηση αυτή με κατάληξη την προέκταση της έρευνας των «Ελλήνων Κενταύρων» ως προς τις επιδράσεις του φωτός στην στοχαστική διαδικασία. Μια έρευνα που διαρκεί χρόνια και περνά από διαφορετικά «κόσκινα» παραμέτρων Οπτικής.

     «Λυχνίας σβεσθείσης πάσα γυνή …ανομοία» εφ΄ όσον αυτή ...τοξεύει και μόνη ανομία εκείνη που τις θέλει …όμοιες! Αν αυτή τη βραδιά ήταν στη μονοπρόσωπη Γραμμή Βολής ο Διογένης ο Κυνικός θα απέφευγε το ατόπημα της γνωστής σατιρικής φράσεως! 

     Διότι, απόψε, σβήσαμε τον προβολέα, αυτή την "λυχνία" η οποία καταυγάζει ωσεί ...ημέρα, τον προπονητικό μας χώρο και εργασθήκαμε "εν τη σκοτία" μη "τα φαύλα ποιήσαντες"...

     Υπό συνθήκες απολύτου σκότους αλλά και περιοδικής παρενοχλήσεως των ματιών της με φανό κατά την διάρκεια της τοξεύσεώς της, η Νικολέτα έστειλε 4 εξάδες βελών από απόσταση 4 μέτρων στον (αθέατο) στόχο με πολύ καλή συγκέντρωση. Και η Νικολέτα είναι εντελώς αρχάρια, Μέλος της Ομάδος μας επί, μόλις, πεντάμηνο!

     Κι άλλα συμπεράσματα κι άλλες "ζωντανές" εμπειρίες σε ένα τεράστιο ερευνητικό κύκλο που διαρκεί δεκαπέντε χρόνια κι ανοίγει ορίζοντες απέραντους στην Ιππική και στην Τοξοβολία με τον μόχθο μιας Ομάδος ευπατριδών οι οποίοι, μέσα στα ερείπια της δημοκρατικής παρακμής ασχολούνται περί τα ευγενή και τα ωφέλιμα εκείνου του μέρους της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς που λέγεται "Έφιππη Τοξοβολία", όπως την αναγνωρίζει η "Unesco"!


ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.