Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2020

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ "ΠΙΝΕΛΙΑ"

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ "ΠΙΝΕΛΙΑ"


      Ακόμη μία, τόσο δα μικρή, "πινελιά", όμως, πανέμορφη! Ακόμη ένα δενδρύλλιο το οποίο ο Φίλος της Ομάδος μας Σταύρος, προορίζει για bonsai.

     Σήμερα φυτεύτηκε με όλους τους κανόνες και με τον γλαφυρότατο Σταύρο να μας εξηγεί τις λεπτομέρειες της διαδικασίας ώστε αυτό το φυλλοβόλο να αναδειχθεί, συν τω χρόνω, σε ένα πανέμορφο bonsai.

     Μικρές, χαριτωμένες, "πινελιές" ομορφαίνουν τη ζωή μας και πλάι στα ..."μεγάλα" αποκτούν μια εξίσου μεγάλη σημασία και τούτα που, επιπόλαια, φαίνονται "ασήμαντα".

     Ευγνώμονες προς τον Σταύρο που μας ομορφαίνει τον χώρο μας, ευγνώμονες και προς τη Φύση που μας περιβάλλει με την Αισθητική της, μέσα στην οποία η δραστηριότητά μας γίνεται ολοένα και ποιοτικότερη!


ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.