Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ

 ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ     Η διεξοδικότητα η οποία χαρακτηρίζει το όλο έργο των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν θα μπορούσε να μην ισχύει και στην περίπτωση της έρευνας για την Στάση του Τόξου η οποία διεξήχθη επί χρόνια και έφτασε σε ένα πολύ καλό σημείο ώστε να εισάγεται, πλέον, στην διδασκαλία της Σχολής μας στο πλαίσιο της μαχητικής Τοξοβολίας. 

     Παρά ταύτα, η πρόοδος της έρευνας συνεχίζεται με την μελέτη και την παραβολή των μέχρι τώρα συμπερασμάτων υπό το πρίσμα ενός εξαιρετικού συγγράμματος το οποίο εξεπόνησε ένας λαμπρός Έλληνας Δάσκαλος της τέχνης Σαολίν Κουνγκ Φου (Χρήστος Κουρής) ο οποίος ακολούθησε το αυθεντικό, όσο και δύσκολο, "μονοπάτι" της σκληρής εκπαιδεύσεως στον Ναό Σαολίν της Κίνας, λαμβάνοντας το χρίσμα του μαχίμου μοναχού υπό το όνομα Shi Miao Dian.     Η Στάση του Τόξου (εν προκιμένω, νοούμενη ως στάση του σώματος, άνευ Τόξου) εμφανίζεται στο συγκεκριμένο σύγγραμμα σε τρεις ενότητες επιθέσεως δια πυγμής, παρέχοντάς μας πολύτιμη πληροφόρηση για την προέκταση της πυγμής με την χρήση του Τόξου.

     Πάντοτε με διακεκριμένους Δασκάλους και τα εγκυρότερα συγγράμματα, η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" θα πορεύεται προς τον προορισμό της προόδου των Μελών της και, σύντομα, στα ήδη υπάρχοντα εκπαιδευτικά της εγχειρίδια θα προστεθεί ακόμη ένα, ώστε να παρουσιασθεί διεξοδικώς η σημαντική για την Τοξοβολία, Στάση του Τόξου, 


ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.