Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019

ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ...
...ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"


     Δεκατέσσερα χρόνια, πριν, υπήρχε ακόμη ποιοτική περιοδική δημοσιογραφία! Υπήρχαν έντυπα τα οποία καταπιάνονταν με τον μεγάλο στοχαστή Julius Evola, τον ρηξικέλευθο οραματιστή Filippo Tommaso Emilio Marinetti, τον φιλόσοφο Ernst Jünger, τον γλύπτη Arno Breker! 


     Έντυπα αξιοπρεπή που εκδίδονταν από το γλίσχρο βαλάντιο νέων Ελλήνων υψηλού πνευματικού επιπέδου αλλά και υψηλότατων προσδοκιών για την αναβάθμιση του Πολιτισμού μιας χώρας η οποία, σταθερώς έδειχνε προς τα πού ...οδεύει!


     Πριν δεκατέσσερα χρόνια, η αλήθεια είναι ότι οι πολιτευτές δεν επεκαλούντο το AIDS τους ως ουσιαστικό προσόν για να ψηφιστούν, οι διεμφυλικοί δεν κυριαρχούσαν στο ψηφοδέλτιο των κοινοβουλευτικών "διαδόχων" του Γιάννη Φλωρινιώτη και ο δήμαρχος της συμπρωτεύουσας ούτε για την σχέση του με τον αλκοολισμό δήλωνε υπερήφανος, ούτε για τους κρίκους στις θηλές των μαστών του... 


     Όχι, ας μη φανταστεί κανείς ότι πριν δεκατέσσερα χρόνια ζούσαμε σε μία χώρα ...ιδανικά πλασμένη, κάθε άλλο! Απλώς, ουδεμία σύγκριση με την ...σημερινή!


     Τότε, λοιπόν, δεκατέσσερα χρόνια πριν, τέτοιαν εποχή κι ένα δικό μας αφιέρωμα στις Αμαζόνες με αφορμή την διδακτορικήν εργασία την οποία ακούσαμε με ιδιαίτερην ευχαρίστηση ότι ετοιμάζει Μέλος της Ομάδος μας, από εκείνο το ποιοτικότατο περιοδικό έντυπο:  
{κλικ επάνω στις σελίδες για μεγέθυνση]Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.