Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ 
ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ ...ΠΑΛΟΥΚΩΤΗ
Vlad Ţepeş


     Απ' ό,τι φαίνεται, η μετεγκατάσταση για επαγγελματικούς λόγους στο Βουκουρέστι του Αρχηγού των Παραρτημάτων Χαλκίδος και Σχηματαρίου Εφιπποτοξότη Γ. Σταυριανόπουλου - Ιφικράτη, κάθε άλλο παρά σήμανε και την απομακρυνσή του από την ατομική του προπονητική και, όπως μας ενημερώνει με οπτικοακουστικό υλικό που μας έστειλε από την Ρουμανική πρωτεύουσα προπονείται εντατικά προκειμένου να λάβει μέρος και στην φετινή ετήσια διοργάνωση Παραδοσιακής Τοξοβολίας "CUPA SERBANCANTACUZINO HANUL MANUC".


     Μεταφέροντας στην χώρα του Ηγεμόνος και σοφού ...παλουκωτή Vlad Ţepeş, τα εμβλήματα των "Ελλήνων Κενταύρων" τα οποία τιμά, ο δικός μας Ιφικράτης ασκείται με τα Τόξα του τα οποία ήσαν τα πρώτα που έκλεισε στις αποσκευές του μετακινούμενος προς την νέα του εγκατάσταση.


     Ο ίδιος θα μας κρατήσει ενήμερους για την εκεί δραστηριότητά του, τόσο την τοξευτικήν όσο και την ιππική, διότι, ούτε η απόσταση ούτε οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορούν να κρατήσουν έναν Εφιπποτοξότη μακράν της Έφιππης ή της Παραδοσιακής Τοξοβολίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.