Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ"


     Μπορεί ο Αρχηγός του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος", Εφιπποτοξότης Γ. Σταυριανόπουλος - Ιφικράτης να εγκαταστάθηκε μονίμως, για επαγγελματικούς λόγους στο Βουκουρέστι, όμως, αυτό κάθε άλλο παρά σημαίνει ότι οι δραστηριότητες του Παραρτήματος σταμάτησαν.


     Πριν ο Αρχηγός του Παραρτήματος αναχωρήσει για τον επαγγελματικό προορισμό του ο νεαρός Μάριος απηύθυνε έκκληση για την συνέχιση των εργασιών του Παραρτήματος και πολύ εύστοχα ο Αρχηγός τον όρισε υπεύθυνο στη θέση του, ευθύνη την οποία ανέλαβε ευχαρίστως ο νεαρός Κένταυρος και, απ΄ ό,τι φάνηκε σήμερα, ξεκίνησε να την υλοποιεί με αξιοσημείωτην επιτυχία.


     Έτσι, σήμερα, διεξήχθη η πρώτη Προπόνηση των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος" υπό την αρχηγία Βολής του αντικαταστάτη του Αρχηγού, Συνασκουμένου Μάριου Γκέκα και με την συμμετοχή της νεαρότατης και πολυτάλαντης Μαρίνας  η οποία είναι το ίδιο αξιέπαινη και ως συγγραφέας (παρά το νεαρό της ηλικίας της) αλλά και ως Τοξότρια.


     Τα δύο παιδιά ασκήθηκαν στην καθορισμένη περιοχή πλάι στο Φρούριο της Χαλκίδος και η απουσία του Αρχηγού του Παραρτήματος δεν έδειξε ότι τα επηρέασε καθόλου ώστε να εκτελέσουν το πρόγραμμά τους ωσεί παρόντος του Αρχηγού.


     Τιμιότατα οι δύο Συνασκούμενοι προέταξαν την Τοξοβολία εξ Επαφής, όπως προβλέπει το πρόγραμμα ασκήσεως αρχαρίων, αξιοποιώντας την φυσική διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου με εργονομικότατην ευφυία και αποτελεσματικότητα.


     Μια σειρά επιτυχών προπονητικών προσεγγίσεων εφαρμόσθηκε από τον Αρχηγό Βολής, τον Μάριο ο οποίος, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ημερίδος τηλεφώνησε στον Ιδρυτή της Ομάδος αναφερόμενος στις λεπτομέρειες του προγράμματος, να δώσει το "έχειν καλώς" και αμέσως να αποστείλει και το οπτικοακουστικό υλικό της ημερίδος, αποδεικνύοντας ότι τα παιδιά μας είναι "πολλώ κάρρονα" ημών των μεγαλυτέρων και οι απανταχού "Έλληνες Κένταυροι" εξίσου ικανοί και υπεύθυνοι σε ό,τι αναλαμβάνουν!


     Μάριε και Μαρίνα, πόσο υπερήφανους μας κάνετε με την συνέπειά σας κι αυτό είναι και η προσδοκία της Ομάδος των "Ελλήνων Κενταύρων" από τα Μέλη της!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.