Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ"


     Το ξεκίνημα της ΙΑ' Προπονητικής Περιόδου, για το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" έγινε με μία Προπόνηση Παραδοσιακής Τοξοβολίας στο ιδανικό, κατάφυτο, περιβάλλον της παραδοσιακής ταβέρνας "ΚΡΗΝΗ" και με Αρχηγό Βολής τον ιδιοκτήτη της και Μέλος της Ομάδος μας Χρύσανθο Δρίτσα.


     Μία ημερίδα με πολλές ιδιαιτερότητες αλλά και ενδιαφέροντα ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην οποία πρωταγωνίστησε η, εντελώς ...ζενική, συντεταγμένη και αυτοπειθαρχημένη προσωπικότητα του Συνασκουμένου Χρύσανθου ο οποίος με την χαρακτηριστικήν ευγένεια αλλά και την γαλήνια φωνή του πείθει ακόμη και ...ταύρο εν υαλοπωλείο να ασχοληθεί με το ...κλειδοκύμβαλο!


     Νεανική η σύνθεση της Γραμμής Βολής αλλά η εικόνα της λίαν "ώριμη" από πλευράς τοξευτικής συνεπείας.


     Το ασκησιολόγιο ισορροπημένο "συμβατό" με προχωρημένους αλλά και με τον νεοείσακτο Γεώργιο ο οποίος, υπό τις οδηγίες του Χρύσανθου δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να παρακολουθήσει την ομαδική συνάσκηση.


     Και, βεβαίως, ο Γεώργιος επέδειξε άριστη στάση αλλά και χειρισμούς και στα "δύσκολα", παρά το ότι ήταν η πρώτη μέρα με ένα όπλο όπως το Τόξο το οποίο δεν αποτελεί διόλου "εύκολο" ...εργαλείο.


     Με την ίδιαν αφοσίωση ο Χρύσανθος ασχολήθηκε και με την μικρούλα Αμαζόνα που στάθηκε αξιοπρεπέστατα κι αυτή, εν μέσω των μεγαλυτέρων Συνασκουμένων της.


     Κι έτσι , τα χαριτωμένο βρέφος απέδειξε ότι κάτι ξέρουν οι ...Μογγόλοι οι οποίοι εκπαιδεύουν τα δικά τους βρέφη στην Ιππασία και Τοξοβολία εξ απαλών ονύχων.  
 

     Οι "οιωνοί" δείχνουν πως μια πολύ γόνιμη προπονητική περίοδος ξεκίνησε για τους "Έλληνες Κενταύρους Καλαμάτας" όπως όλα δείχνουν το ίδιο για όλη την Ομάδα μας. Κι έπονται τα καλύτερα! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.