Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

ΛΙΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΣ 
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ


     Για τους πραγματικούς Ιππείς, τα Ιππευτήρια είναι ό,τι οι οργανωμένες πλαζ για τους λουομένους, δηλαδή, "λεκάνες" γεμάτες κάτουρα μέσα στα οποία κολυμπούν μαζικά οι κολυμβητές με ό,τι αυτό σημαίνει. Ο πραγματικός Ιππέας, ο "αλογατάρης" άνετα νοιώθει μόνο σε φυσικές διαδρομές, εναρμονισμένος με τη φύση απ΄ όπου προέρχεται και για την οποία προορίζεται η Ιππική.


     Σήμερα, λοιπόν, με ακόμη μία σωστή της απόφαση, η αναπληρώτρια Αρχηγός των "Ελλήνων Κενταύρων" Χρυσούλα Ηλιάδη ζήτησε να διερευνηθεί η δυνατότητα της μεταφοράς των Ιππικών δραστηριοτήτων της Σχολής μας εκτός των ..."σούπερ-ντούπερ" εγκαταστάσεων του Ομίλου στο οποίο σταυλίζονται οι Ίπποι της Σχολής μας και το αίτημά της αυτό, όπως και όλα τα αιτήματά της κρίθηκε εύλογο και ορθό.


     Έτσι, σήμερα, δεν διεξήχθησαν μαθήματα στη Σχολή μας και βγήκαμε στα ..."πέριξ" προς εντοπισμό φυσικών διαδρομών, ευθέων χωμάτινων και "καθαρών" μονοπατιών, επάνω στις οποίες θα μπορούσαμε να διεξαγάγουμε μαθήματα Φυσικής Ιππικής η οποία, άλλωστε, είναι και η Ιππική την οποία ακολουθούμε. Τα "ευρήματα" υπήρξαν πολύ παραπάνω από ικανοποιητικά και σε ελάχιστη απόσταση από την "βάση" των υπέροχων Ίππων της Σχολής μας.


     Και εκτός των "χωμάτινων θησαυρών" ανακαλύψαμε και τετράποδους θησαυρούς που θα μπορούν να γίνουν και αγαπημένοι γείτονες σε αυτούς τους γαλήνιους κι "απάτητους" χώρους όπου κανένας ...βέβηλος δε σκέφτεται να πλησιάσει!


     Από αύριο, λοιπόν, "κολυμπάμε" σε πεντακάθαρα "νερά", με την άνεση και την ησυχία που διέπουν τα μαθήματά μας, ανενόχλητοι από "σαπιοκοιλιές", "φουσκωτά μπρατσάκια" και ..."βατραχοπέδιλα" που ...πιτσιλάνε γύρω μας, αφήνοντας πίσω μας ό,τι ξέταιρο προς αυτό που μας εκφράζει!


     Γιατί, όπως και να το κάνουμε, καλύτερη από την Φυσική Ιππική  δ ε ν  έχει! Κι άλλο τα ...'κλιπιτικλόπος' στα μανεζάκια για να περνά χαρωπά η ώρα, κάτι σαν ...passatempo κι άλλο η σοβαρή Ιππική που "διψά" για καθαρό ..."θαλασσόνερο"! Και τα αξιοπιστότατα τετράποδα που μας προσφέρει ο αγαπημένος μας Δημήτρης ήδη απέδειξαν ότι σε αυτούς τους φυσικούς χώρους είναι ό,τι πιο ελκυστικό για μαθήματα! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.