Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018


     ΜΕ ΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ 
ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΟΣ


     "Εδώ ο ΖΟΡΜΠΑΣ δεν πέρασε αλλά μας "έπιασε" το φθινόπωρο. Και όπως πέφτουν τα φύλλα έτσι και ετούτη την προπόνηση "φυλλορροήσαμε." κι εμείς από συμμετοχές μια και άλλοι ήταν ψυχρομένοι (κρυωμένοι), άλλοι εκτός νησιού, κάποιους τους έφαγε η βαρεμάρα πράγμα που μας ωθεί να μετακινήσουμε την προπόνηση πια για Κυριακή πρωί ."


     Τα παραπάνω, σημειώνει στην Αναφορά του ο επικεφαλής των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" Συνασκούμενος Χριστόφορος Κασφίκης  αλλά, παρά το εποχιακό και ιώσεων ένεκεν, "φυλλορρόημα", το οπτικοακουστικό υλικό δείχνει μία Ομάδα με δυναμισμό και απόδοση.


     Όπως είναι παρατηρημένο, μια ολιγοπρόσωπη Γραμμή Βολής αναπτύσσει την ποιότητα του αποτελέσματος κι αυτό φαίνεται και στη παρούσα Προπόνηση.


     Μεγαλύτερη δυνατότητα "προσοχής" σε όσους την χρειάζονται, εγγύτερες σχέσεις διδασκαλίας κλπ, είναι τα πλεονεκτήματα των ολιγομελών Προπονήσεων και, στη παρούσα περίπτωση, όλα τούτα είναι εμφανή.


     Για τους, όπου, "Έλληνες Κενταύρους"  η προσπάθεια είναι διαρκής και πείσμων γνωρίζοντας ότι μόνον έτσι κατακτάται η νίκη και οι Κερκυραίοι Συνασκούμενοι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.