Τρίτη 17 Ιουλίου 2018


ΙΠΠΙΚΗ = ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ


     Στην σημερινή μας ημερίδα τα δύο κορίτσια μας φρόντισαν να προετοιμάσουν τον Ίππο με την Χρυσούλα μας να μεταδίδει γνώσεις ιπποκομίας στην πιο αρχάρια μαθήτρια μας την Γεωργία.


     Μόλις και οι τρεις ωραίες παρουσίες ήταν έτοιμες ξεκίνησαν τα μαθήματα με την Χρυσούλα σαν πιο προχωρημένη να προηγείται. Στο σημερινό μάθημα υποδείχθηκε στη Χρυσούλα η σημασία των πελμάτων στους αναβολείς και τον ρόλο που παίζουν στην καλή ισορροπία για τον ανακουφιστικό τροχασμό.



     Εφόσον προηγήθηκαν ορισμένες ισορροπιστές ασκήσεις η μαθήτρια μας δεν δυσκολεύτηκε να κάνει ένα σημαντικό βήμα προόδου που θα την βοηθήσει για στην επόμενη της εκπαίδευση.



     Επόμενη μαθήτρια για σήμερα ήταν η Γεωργία που παρά την κόπωση που έχει λόγο των συνεχόμενων προπονήσεων της η αυτοπειθαρχία που δείχνει την βοηθά να βελτιώνεται και να προοδεύει σε αυτήν την δύσκολη τέχνη την Ιππική.



     Διότι, η ιππική και η απειθαρχία μοιάζουν με δύο ανθρώπους που μισούνται με ένα ενστικτώδες μίσος και που όταν συναντηθούν στον ίδιο δρόμο, ο ένας από τους δύο θα πρέπει να παραμερίσει.



Εφιπποτοξοτικά!

Κωνσταντίνος Δαμιανάκης, 
Αρχηγός Ομάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.