Τρίτη 31 Ιουλίου 2018


"ΣΑΝ ΤΟ ΛΙΒΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΑ ΣΠΑΡΤΑ..."


     Μπορεί ο εποχιακός λίβας να ..."καίει τα σπαρτά" ίσως και την ...Ανατολική Αττική, αλλά οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" δεν επιτρέπουν ούτε σ΄ αυτόν ούτε και σε κανέναν άλλο να τους "κάψει" μία Προπόνηση.


     Έτσι, παρά τον καύσωνα, τρεις θαρραλέοι -έως και ...πωρωμένοι- Τοξότες, στο γνωστό προπονητικό χώρο έδειξαν και πάλι την αγάπη τους στη Παραδοσιακή Τοξοβολία, αλλά και τις τοξευτικές τους ικανότητες.


     Σε μια Προπόνηση με ένα ασκησιολόγιο "κόντρα στη φορά της γης", όπως σημειώνει στην Αναφορά του ο επικεφαλής του Παραρτήματος, Συνασκούμενος Χριστόφορος Κασφίκης, βασισμένο στην 'όπισθεν κίνηση", μια σειρά τοξεύσεων απέδειξε ότι ο καύσωνας δεν βλάπτει καθόλου την ...ευστοχία.


     Με "προσκοπική" εμφάνιση οι Κερκυραίοι Συνασκούμενοι, προς αντιμετώπιση των υψηλών θερμοκρασιών, κατάφεραν να διατηρήσουν τον "καλό εαυτό" τους και να καταρρίψουν με ακρίβεια σκανδαλώδη, θα λέγαμε, τους ιπτάμενους στόχους του προπονητικού τους προγράμματος.


     Εύγλωττο το οπτικοακουστικό υλικό, μιλά μάλλον για μια έκπληξη ποσοστού επιτυχίας κρινομένου εκ των καιρικών συνθηκών που κάθε άλλο παρά, σε τέτοιες περιπτώσεις, ευνοούν την αυτοσυγκέντρωση και την ταχύτητα αντιδράσεων.


     Όχι μόνον από αυτή τους την "θερμή" Προπόνηση αλλά από όλο το μέχρι σήμερα παραγόμενο έργο τους, οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" διδάσκουν προπονητική τακτική στην Παραδοσιακή-Ενστικτώδη Τοξοβολία και, ασφαλώς, η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" αυτά τα διδάγματα είναι έτοιμη να τα αξιοποιήσει με την νέα Προπονητική Περίοδο (ΙΑ') που θα ξεκινήσει από 1ης Σεπτεμβρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.