Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018


     Ε Π Ι Θ Ε Σ Η


     Και αυτή την φορά ο άστατος καιρός δημιούργησε προβλήματα προσελεύσεως αλλά οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" και πάλι απέδειξαν ότι δεν ανακόπτονται από τα ...καιρικά φαινόμενα. Επ΄ αυτού ο επικεφαλής του Παραρτήματος, Συνασκούμενος Χριστόφορος Κασφίκης σημειώνει στην Αναφορά του:

     αρ΄  όλη την ηλιοφάνεια οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στο νησί αποκάρδιωσαν πάρα πολλούς στο να προπονηθούν αλλά το hard team της ομάδας ήταν παρόν. Μια ευχάριστη νότα ήταν και η παρουσία της Ιφιγένειας η οποία ως επισκέπτης του νησιού προτίμησε να έλθει να μας δει και να προπονηθεί μαζί μας πάρα να επισκεφθεί της πανέμορφες και δη κοσμοπολίτικες κερκυραϊκές παραλίες. Εντάχθηκε μετά από 30 λεπτών εισαγωγή στην Γραμμή Βολής με τόση ευκολία που μας άφησε άφωνους. Και έφυγε με το πλατύ χαμόγελο και της ευχαρίστηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Και αυτό είναι το ζητούμενο μας ο ασκούμενος να φεύγει από την αυλή των "Ελλήνων Κενταύρων Κέρκυρας" με ψυχική και πνευματική ανάταση."


     Κι όμως, όπως πάντα,, το πρόγραμμα περιείχε ένα ωραίο ασκησιολόγιο με ποικιλία τοξεύσεων:

     Βολή μέσα από φυλλωσιά
     Βολή με "κουρτίνα" φύλλων
     Βολή με "κουρτίνα" φύλλων με πάτημα σε βατήρα.
     Κυκλική με βατήρα ( video )
    ZIK- ZAK τρέχοντας ( video ) . Αλλαγή τριών θέσεων                        τρέχοντας . Όπλιση κατά το τρέξιμο , θέση , βολή .
     Βολές με βηματισμό προς τα πίσω .4 βήματα ανά βέλος
     Βολή από ψηλά.
     Ελεύθερες βολές + βολές σε χρόνους και επεξήγηση                        αποτελεσμάτων.
     Βολές αποθεραπείας.
     Ζazen.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.