Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018

 "ΙΕΡΟΣ ΑΝΕΜΟΣ" 
Ο ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π. ΧΡΗΣΤΟΥ - ΑΡΠΑΛΥΚΟΣ    Bέβαιος για τις ικανότητές του, χωρίς να έχει προπονηθεί λόγω βαρύτατου φόρτου προσωπικών υποχρεώσεων και δηλώνοντας ότι, απλώς, πάει για να "περάσει καλά", ο  "Έλληνας Κένταυρος" Δημήτριος Π. Χρήστου - Αρπάλυκος, εκπροσωπώντας την Ελλάδα και την Ομάδα μας, κατάφερε να διακριθεί ως ΠΡΩΤΟΣ στην κατηγορία του και ΠΕΜΠΤΟΣ  στην γενική κατάταξη, μεταξύ 23 κορυφαίων Εφιπποτοξοτών,  στους διεθνείς Αγώνες Έφιππης Τοξοβολίας "D'Arc Angels Lëtzebuerg" του Λουξεμβούργου, οι οποίοι διεξήχθησαν υπό την επίβλεψη του Kassai Lajos, στο Limbach, στις 21 και 22 Ιουλίου 2018.


     Ο Αρπάλυκος, κατά την διάρκεια αυτών των διεθνών Αγώνων, είχε την Τιμή να επικοινωνήσει προσωπικά με τον Kassai Lajos και τους δύο εξαίρετους βοηθούς του, να ανταλλάξει πολλές σκέψεις για την διεθνή ανάπτυξη της Έφιππης Τοξοβολίας και, βεβαίως να αποσπάσει την εκτίμηση του μεγάλου Ούγγρου αναβιωτή της πολεμικής τέχνης μας για το ήθος και την επίδοσή του.


     Αξιαγάπητος σε όλους, ο Αρπάλυκος, κατέκτησε και την εκτίμηση όλων όσων τον γνώρισαν και ως αντίπαλο στη καλπαστική διαδρομή και ως συνδαιτημόνα μιας διοργανώσεως η οποία υπήρξε η αφετηρία της ιδρύσεως Σχολής "KASSAI"   στο Λουξεμβούργο, υπό την διεύθυνση της Εφιπποτοξότριας Bettina Pratt.


     Με αυτόν και μόνο, τον ...σαρωτικό του "περίπατο" στο Λουξεμβούργο, ο Αρπάλυκος, πέραν των άλλων κατάφερε να περάσει και στην 75η θέση του παγκόσμιου εφιπποτοξοτικού "Rank List", σημαντικότατη ανάδειξη,  κάτι που σημαίνει ότι με ελάχιστες ακόμη συμμετοχές απειλεί κορυφαίες θέσεις.


     Η σημαντικότερη κατάκτηση, όμως, του Αρπάλυκου υπήρξε το γραπτό συγχαρητήριο μήνυμα που του έστειλε ο Kassai Lajos ενώ ήδη του έκανε πολύ σημαντικές προτάσεις που αφορούν την Ελληνική Έφιππη Τοξοβολία και τις οποίες καλείται να οργανώσει και να υλοποιήσει ο Αρπάλυκος.


     Οι "Έλληνες Κένταυροι" οι οποίοι εισήγαγαν πρώτοι στην Ελλάδα την Έφιππη Τοξοβολία αισθάνονται υπερήφανοι για τον πρώην Αρχηγό της Ομάδος μας, Εφιπποτοξότη Δημήτριο Π. Χρήστου - Αρπάλυκο προς τον οποίο στέλνουμε την αγάπη, την εκτίμηση αλλά και τα θερμά συγχαρητήριά μας μαζύ με εκείνα και της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας" .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.