Σάββατο, 25 Μαΐου 2019

ΕΦΙΠΠΗ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ
...μέχρι θανάτου!


     Ενώ οι "μαύρες κηλίδες" της εκλογικής στάνης στολίζονται για ζητιανέψουν ψηφαλάκια, οι "Έλληνες Κένταυροι" μακράν των χρησίμων ηλιθίων επιμένουμε σε πολιτισμική συνεισφορά αναδεικνύοντας την Έφιππη Τοξοβολία!


     Καθένας με τις επιλογές του κι ενώ άλλοι, ως πατσαβουροσφουγγαρόπανα κομματαρχών, παριστάνουν τις προεκλογικές μαϊμούδες, εμείς απολαμβάνουμε υπέροχους Ίππους σε ένα ιδανικό Ιππευτήριο διακονώντας την έφιππη Τοξοβολία, με τον Παντελή μας να καλπάζει και να τοξεύει, εκπαιδεύοντας παραλλήλως και τους Ίππους μας.


     Η διαδικασία της συραγωγήσεως επικεφαλής του ημερησίου προγράμματός μας βρήκε και αυτή την φορά ιδανικό εφαρμογέα της τον Παντελή ο οποίος, σήμερα, επιδόθηκε και σε ανασύρσεις βελών.


     Σε ένα Ιππευτήριο, σχεδόν, δύο στρεμμάτων, ανάμεσα σε λιόδεντρα και σε μια καταπράσινη φύση, ο οι μαθητές μας καταχάρηκαν μιαν ομαδική πρόοδο τόσο στην Έφιππη Τοξοβολία, όπως ο Παντελής,αλλά και στην βασική ίππευση, όπως η Λίλιαν η οποία σήμερα έκανε το δεύτερο μάθημά της "οσμιζόμενη" ότι στην Ιππασία τα χέρια έχουν μία δευτερεύουσα σημασία! 


     Με εξαιρετικό "στυλ" η Λίλιαν πέρασε βαλβίδες χωρίς χρήση ηνιών και με τα χέρια στην έκταση αποδεικνύοντας με το "κάθισμά" της και την στάση της ότι μπορεί να προχωρήσει γρήγορα στην Ιππασία!


     Και η Λίλιαν παρέμεινε με άψογο "κάθισμα" και στάση καθ΄ όλο το μάθημά της το οποίο περιείχε ασκήσεις διευθύνσεως του Ίππου και μέχρι την ώρα της θεαματικής αφιππεύσεώς της υπό τα βλέμματα θαυμασμού του μικρού γιού της τον οποίο χαρήκαμε όλοι σαν ένα πολύ σπάνιο και πειθαρχημένο βρέφος!


     Και στο τέλος τσακώσαμε τον Παντελή να τσακώνεται με τον Ίππο μας ποιος θα πρωτοκαθίσει κάτω από την συσκευή υπερύθρων για να ανακουφίσει τη ράχη του. Τα έχουν αυτά οι, ...καλά οργανωμένοι, Σταύλοι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.