Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019

ΑΠΟ "ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ" 
...ΔΑΝΟΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΔΡΑΓΟΝΟΣ


     Όταν φεύγεις από την Ελλάδα ως "Έλληνας Κένταυρος" για την Δανία, είναι φυσικό να επιστρέφεις μόνον ως ...Βασιλικός Δραγόνος!


     Και ο αγαπημένος μας Δημήτρης, σήμερα ξαναβρέθηκε για λίγα εικοσιτετράωρα "σχόλης" κοντά μας μεταφέροντάς μας τις υπέροχες εμπειρίες του των πέντε χρόνων που βρίσκεται μακρυά μας!   


     Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του αλλά και υπηρετώντας την θητεία του στην Δανία στο επίλεκτο Σύνταγμα των Βασιλικών Δραγόνων ως μόνος ξένος στη δύναμή του, ο Δημήτρης μας δεν ξέχασε την Ομάδα του και, πλέον, ως Δάσκαλος Yoga, ήρθε με μια σειρά προτάσεων προθερμαντικού ασκησιολογίου που θα μπορούσε να βοηθήσει τους μαθητές μας.


     Μεθοδικός και συστηματικός, ο Δημήτρης μας, προτείνει συγκεκριμένες ασκήσεις, απλά εφαρμόσιμες, τις οποίες, από σήμερα, θέτουμε υπό βάσανο.


     Ολόκληρο το απόγευμα, παραστατικότατα, μας τις έδειξε και μας τις εξήγησε ενδιαφερόμενος να είναι πάντοτε ωφέλιμος στους Συνασκουμένους μας.


     Και πράγματι, δοκιμάζοντας με την ησυχία μας τα όσα μας υπέδειξε βλέπουμε ότι το μονοπάτι της ωφελείας είναι "αχανές" όταν κάνουμε "επίκληση" στην μεγάλη προσφορά της Yoga.


     Επεξηγηματικότατος ο Δημήτρης και ανατρέχοντας στα προγράμματα που έχει αποθηκευμένα στο φορητό του, δεν παρέλειψε να μας αφήσει και σημειώσεις για όσα μας ανέπτυξε.


     Άλλωστε, έχει εμπειρία παρουσιάσεως του θέματος αφού ήδη, όπως μας ενημέρωσε, έχει παρουσιάσει το θέμα αυτό δύο φορές στην στρατιωτική του μονάδα!


     Παρακαλέσαμε τον Δημήτρη να παρουσιάσει όλα αυτά τα ωφελιμότατα για την φυσική μας κατάσταση και στην διοργάνωση του προσεχούς Ιουνίου όπου η Ομάδα μας θα λάβει μέρος και εκείνος, ευγενής όπως πάντοτε, μας υπεσχέθη ότι θα προσπαθήσει να έρθει από την Δανία, όπου διαμένει μονίμως και πάλι ώστε να μοιραστεί μαζύ μας τις γνώσεις του! Και στο τέλος τον αφήσαμε να ανακαλύψει ότι μία αλυσιδωτή coiffe έχει σχεδόν το ίδιο βάρος με ένα σύγχρονο κράνος ...Βασιλικού Δραγόνου, όπως αυτό που φορούσε στη Δανία φυλάσσοντας οκτώ ώρες την ημέρα τα ενδιαιτήματα της εκεί Βασίλισσας! Διότι, στη Δανία όπου η επίλεκτη μονάδα του εκπαιδεύεται σε όλα τα κεφάλαια του πολέμου, καθημερινώς οι δραγόνοι φρουρούν τέσσερις βάρδιες των δύο ωρών η κάθε μία, ήτοι, οκτώ ώρες καθημερινώς! Δηλαδή, κάτι ...δυσκολότερο από τις υποχρεώσεις ενός Μέλους της Ομάδος μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.