Σάββατο, 18 Μαΐου 2019


ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΓΚΡΙΤΟ
ΟΜΗΡΙΣΤΗ


     Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" απεδέχθη ευχαρίστως μιαν, ιδιαιτέρως, τιμητική πρόσκληση συνεργασίας που μας απηύθυνε ένας σύγχρονος Έλληνας Ομηριστής, ο κ. Νίκος Φ. Καμπάνης, ως εξής:


«Aγαπητοί φίλοι,

     Εδώ και 20 χρόνια πραγματοποιώ με την Ομηρική μου ομάδα έρευνα στα έπη του Ομήρου και ειδικά στην Οδύσσεια.

     Έχουμε παρουσιάσει έξη βιβλία Ομηρικής Γεωγραφίας (2003, 2004, 2006, 2008, 2014, 2019), δυο Οδυσσειακής έμπνευσης θεατρικά (2006, 2017) και 12 αναλύσεις ραψωδιών της Οδύσσειας σε βιβλίο (Ραψωδίες α', β', γ', δ', ε', ζ', ξ', ο', π', ρ', σ', τ') και τώρα  θα εκδοθούν οι υ' όπου η Κενταυρομαχία και φ' όπου ο αγώνας του τόξου…

     Σας ευχαριστώ και συγχαρητήρια για το κορυφαίο σας έργο.»


     Στο μήνυμά του ο προσκαλών ζητά την συμβολή μας στην παρουσίαση της Έφιππης Τοξοβολίας στην προετοιμαζόμενη έκδοση του νέου τόμου της "ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ" στην οποία θα γίνει εκτενής αναφορά στη, εν γένει Τοξοβολία, κάτι στο οποίο ήδη η Ομάδα μας ανταποκρίθηκε.


     Ο έγκριτος, σύγχρονος, Ομηριστής κ. Νίκος Φ. Καμπάνης είναι επιστήμων Γεωλόγος, Σκακιστής, καθηγητής Σκακιού και συγγραφέας σκακιστικών εγχειριδίων, συγγραφέας και (αυτο-)εκδότης πολλών ιστορικών και τοπικών πρωτοτύπων εργασιών και υποστηρίζεται από πολλούς ευπατρίδες Συνέλληνες και φίλους της Ομάδος μας όπως ο "ακρογωνιαίος" εκδότης της Μάνης ("Αδούλωτη Μάνη") κ. Γεώργιος Δημακόγιαννης!


     Πιστοί τηρητές του κανόνος αλληλεγγύης μεταξύ Συνελλήνων, οι "Έλληνες Κένταυροι" παραμένουμε στο πλευρό του διακεκριμένου Ομηριστή κ. Νίκου Φ. Καμπάνη στην συνέχεια της επίμοχθης και υπέρ Πολιτισμού, προσπαθείας του!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.