Τρίτη, 28 Μαΐου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ     Χθες, 27/5 και κατόπιν της εξαγγελίας των εκλογών ακριβώς επί των ημερομηνιών της διοργανώσεως, επεκοινώνησε μαζύ μας ο διοργανωτής και μας ενημέρωσε ότι η εξαγγελία είχε ως (φυσικό) αποτέλεσμα την ακύρωση συμμετοχών με συνέπεια να κρίνεται αναγκαία η αναβολή της διοργανώσεως, λόγω ανωτέρας βίας και παρά το ότι η αφίσα της διοργανώσεως είναι ήδη εκτυπωμένη!

     Έτσι, σε πρώτη φάση, συναποφασίσαμε να μετατεθεί για τον Σεπτέμβριο και με τις ακριβείς ημερομηνίες υπό προσδιορισμόν εν καιρώ!

     Δυστυχώς η Γραμματέας της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας" Φλώρα Παπαδοπούλου, απεδείχθη και πάλι αληθέστατη όταν από τον περασμένο Δεκέμβριο, βάσει αστρολογικών παρατηρήσεών της, μας ενημέρωσε ότι λόγω εσωτερικής πολιτικής ακαταστασίας δεν θα διεξήγετο η διοργάνωση τον Ιούνιο, προβλέπουσα μάλιστα ότι αυτό το καλοκαίρι θα έχουμε δυσμενείς εσωτερικές εξελίξεις οι οποίες θα κορυφωθούν τον ερχόμενο Ιανουάριο. Η συμβουλευτική συνδρομή της Γραμματέως μας αποδεικνύεται σταθερά πολύτιμη για την Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" και, κυρίως, την ασφάλεια των μαθητών της, λόγος για τον οποίο την συνοδεύουν οι ευγνώμονες ευχαριστίες όλων μας!

     Χωρίς να πτοούμεθα, παραμένοντας ενημερωμένοι για παραμέτρους πέραν των "εγγύς ανθρωπίνων" μπορούμε να σχεδιάζουμε καλύτερα τις κινήσεις μας, πάντοτε, με αισιοδοξία και είμαστε βέβαιοι ότι ο εξαιρετικός κ. Σπύρος Γιαννούλης με τον οποίο παραμένουμε σε αγαστή συνεργασία, με την υποστήριξη όλων των Συνεργατών του (εν οις και εμείς) θα τα καταφέρουμε ώστε να αποδώσουμε στο "Σήμαντρο" την υλοποίηση των καλύτερων προσδοκιών μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.