Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ 
ΝΕΟΥ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΗ


     Κατόπιν της επιτυχούς (100%) πρακτικής του εξετάσεως η οποία διεξήχθη στο Ιππικό Κέντρο "Ιπποκάμηλος" την 21η Απριλίου 2019 αλλά και της αξιολογήσεως της θεωρητικής εργασίας με τίτλο "Η Βελτίωση της Σταβλικής Εγκαταστάσεώς μου" η οποία του ζητήθηκε διαπιστεύεται σε Εφιπποτοξότη και, από σήμερα, Εκπαιδευτή υπό επίβλεψη, ο Αρχηγός του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" Αθανάσιος Ψωρομύτης. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι κατά την πρακτική του εξέταση ο διαπιστευόμενος έδωσε εξετάσεις σε Ιππευτήριο στο οποίο ποτέ προηγουμένως δεν είχε ιππεύσει, με Ίππο τον οποίο ποτέ προηγουμένως δεν είχε ιππεύσει και χωρίς ποτέ να του έχει δοθεί η ευκαιρία να τοξεύσει καλπάζοντας, δηλαδή, περίπτωση μοναδική όχι μόνον για την Σχολή μας αλλά και διεθνώς όπου δεν έχει γνωστή άλλη παρόμοια!


     Ο, από σήμερα, Εφιπποτοξότης Αθανάσιος Ψωρομύτης είναι Μέλος των "Ελλήνων Κενταύρων" από 11ης Απριλίου 2009, Ιδρυτής του Παραρτήματός του και Ιδρυτής μέσα σε αυτό της μοναδικής, παγκοσμίως, Σχολής Τυφλών Εφιπποτοξοτών, διεθνούς προβολής, στην οποία εκπαιδεύονται δωρεάν τυφλοί στην Τοξοβολία, την Ιππασία αλλά και την Έφιππη Τοξοβολία.


     Σημειωτέον ότι ο Εφιπποτοξότης Αθανάσιος Ψωρομύτης, λόγω αναγκαστικού κωλύματος διαμονής μακράν της Σχολής των Αθηνών, αφού αφιέρωσε ελάχιστα μαθήματα σ΄ αυτήν συνέχισε μόνος του να αυτοδιδάσκεται Έφιππη Τοξοβολία αλλά και εκπαίδευση νεολέκτου Ίππου, κατορθώνοντας να εκπαιδεύσει μόνος του Ίππο Σχολής κάτι που προηγουμένως είχε επιτύχει μόνον ο Ιδρυτής της Ομάδος των "Ελλήνων Κενταύρων".


     Το Δ.Σ. της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας" αλλά και σύσσωμη η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" συγχαίρουμε τον νέο Εφιπποτοξότη και Εκπαιδευτή υπό επίβλεψη Αθανάσιο Ψωρομύτη, όχι απλώς για την εξαιρετική επίδοση διαπιστεύσεώς του (100%) αλλά κυρίως για το Ήθος του και την φιλαλληλία του αναλαμβάνοντας μία τόσο σοβαρή και υπεύθυνη πρωτοβουλία υπέρ των τυφλών Συνανθρώπων μας. Διότι, ακριβώς αυτή η κοινωνική αλληλεγγύη είναι και ο πολιτικός, κατ΄ Αριστοτέλη, "άξων" λειτουργίας της Ελληνικής Ομάδος Έφιππης Τοξοβολίας των "Ελλήνων Κενταύρων", όπως οραματίστηκε το 2005, ο Ιδρυτής της!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.