Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Πολλά τα κρίματά μας, ως φαίνεται, για να χρειάζονται τόσες βροχές να ...ξεπλυθούν. Κι αυτή η Προπόνηση έμεινε ...μισή, εξ αιτίας όμβριας καταιγίδος, αλλά, δεν πειράζει, υπήρξε ένα τεκμήριο της επιμονής των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" προς το προπονητικό καθήκον τους!


     Και όπως κατά κανόνα η επιμονή του Ανθρώπου στο καθήκον του παρά πάσαν αντιξοότητα επιβραβεύεται, έτσι και στη περίπτωση αυτή υπήρξε η επιβράβευση την οποία σημειώνει στην Αναφορά του ο επικεφαλής του Παραρτήματος, Συνασκούμενος Χριστόφορος Κασφίκης:


     ο ασκησιολόγιο περιέλαβε ένα mix ασκήσεων, βατές τόσο για την μικρή μας Συνασκούμενη Ευγενία όσο και για την μητέρα της Σοφία που έκανε την έκπληξη μια και δεν υπαναχώρησε σε καμία από της ασκήσεις.".


     Όπως πάντοτε και σε αυτή την Προπόνηση το ασκησιολόγιο ήταν "πολυπρισματικό" με διάφορες ασκήσεις.


     Η ευρηματικότητα των ασκήσεων του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" πάντοτε αξιοπρόσεκτη και αυτή την φορά κέρδισε την προσοχή μας.


     Ο συντονισμός της ομαδικής προσπαθείας σε ένα θετικό τελικό αποτέλεσμα ανεδείχθη και πάλι σε "επίλογο" και αυτής της Προπονήσεως!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.