Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

     "ΕΛΒΕΤΙΚΟΣ ΣΟΥΓΙΑΣ"




     O καλός μας Μηνάς την αποκαλεί ..."Ελβετικό Σουγιά" αναφερόμενος στις πολλές και διαφορετικές ικανότητες και δεξιότητές της. Ευστοχότατος ο Εφιπποτοξότης και Εκπαιδευτής υπό επίβλεψη Μηνάς έχει εντυπωσιαστεί με την Χρυσούλα, όπως και όλοι μας, απολαμβάνοντάς την να καταφέρνει θαυμάσια ό,τι καταπιάνεται να κάνει και, βεβαίως, η Σπαθασκία δεν θα μπορούσε να την αφήσει αδιάφορη. Και σ΄ αυτό τον τομέα η Χρυσούλα μας διαπρέπει το ίδιο όπως και σε όλους τους τομείς των εκπαιδευτικών μας αντικειμένων, συμμετέχοντας σε όλες τις δράσεις της Ομάδος.



     Kαταφέρνοντας να βγαίνει νικήτρια μέσα από πολλαπλές καθημερινές αντιξοότητες ως σύζυγος, μητέρα και εργαζόμενη, η δική μας Χρυσούλα καθημερινώς μας εκπλήσσει με την άνεση με την οποία ρίχνεται στη "μάχη" και κερδίζει.



     Στην Σπαθασκία, όπως και στην Έφιππη Τοξοβολία, αξιοπιεί τον δυναμικό της χαρακτήρα  και κυριαρχεί στο πεδίο από την πρώτη στιγμή.


     Χωρίς να είναι καθόλου ανταγωνιστική, χαρακτηρίζεται από μία εσωτερική δημιουργική "ροή" η οποία την οδηγεί κατά κανόνα στο επιτυχές αποτέλεσμα και με την Σπαθασκία αυτή η "ροή" διευθύνεται ακόμη πιο συντεταγμένα, όπως ακριβώς ωφελεί η Σπαθασκία όλους τους ασκουμένους της.



     Χειριζόμενη ένα κατ΄ εξοχήν ανδρικό όπλο, την Σπάθη, δεν δείχνει καμία υστέρηση έναντι του άλλου φύλου.



     Kαι, μάλιστα, η Χρυσούλα μας είναι πάντα έτοιμη να απειλήσει ακόμη και τον πιο απρόβλεπτο αντίπαλο με σθένος και αποτελεσματικότητα.



     Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων", υπερήφανη και για τον ..."Ελβετικό Σουγιά" μας, όπως και όλα τα Μέλη της, της εύχεται να παραμένει πάντοτε  ενάρετη και μαχητική όπως την χαιρόμαστε σήμερα καθημερινώς, ανάμεσά μας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.