Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟΞΕΥΣΕΙΣ


     Aυτό το πρωινό μας βρήκε και σήμερα στο Ιππευτήριο και απ’ ότι φαίνεται οι περισσότεροι Ίπποι έχουν αποδεχθεί την παρουσία μας στο χώρο καθώς και τον δικό μας εξοπλισμό, αφού χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα ο Κωνσταντίνος βρέθηκε στην ράχη ενός άλλου Ίππου και τόξευσε.


     Απολύτως ήρεμος ο νέος Ίππος ξεκίνησε την εισαγωγή του στην Έφιππη τοξοβολία χωρίς καμία περιττή αντίδραση, μέχρι του σημείου που ακολουθούσε τον αναβάτη του για να μαζέψουν παρέα τα βέλη.


     Τελειώνοντας το παιχνίδι ήρθε και η ώρα των μαθημάτων, με πρώτο μαθητή τον Γεώργιο , που όπως όλα δείχνουν η προσήλωση που διαθέτει προς το πρόσωπο του Εκπαιδευτή του έχει τεράστιο όφελος για τον ίδιο.


     Από την άλλη μεριά, ο Σταύρος φαίνεται πως έχει μεταμορφωθεί σε άλλον άνθρωπο από την μέρα που ξεκίνησε την Ιππασία, μιας και οι κινήσεις του πλέον έχουν αρχίσει να αποκτούν την χάρη και την φινέτσα που διαθέτουν οι Ίπποι,


     Που ο Sepp σε λίγο θα ανησυχεί μήπως και ο Σταύρος αλλάξει την διατροφή του και αντί να του φέρνει κάθε πρωί τα καροτάκια του, τα κρατάει ο ίδιος στο σπιτικό του για τον εαυτό του.


      Εν τέλει και οι δύο αρχάριοι ολοκλήρωσαν το μάθημά τους με τις τρεις προβλεπόμενες τοξεύσεις, όπως αυτές προβλέπονται.


Εφιπποτοξοτικά!
   
Κωνσταντίνος Δαμιανάκης, 
Αρχηγός Ομάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.