Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018

O ΑΡΠΑΛΥΚΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ 
ΚΑΙ ...ΓΡΑΦΕΙ


     Θρίαμβος του αρχηγού των Ελλήνων Κενταύρων! Μια υπέροχη μέρα ακόμη στον Στάβλο μας με τον Κωνσταντίνο Δαμιανάκη και την αγαπημένη μας Χρυσούλα να χαίρονται τι άλλο  πιο υγιές από την θαλπωρή του Στάβλου!


     Έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε σήμερα, με το μάθημα να περιέχει σημαντικές θεωρητικές πληροφορίες περί της σωματοδομής και υγείας του Ίππου, μια πολύ βασική γνώση για την Ιππική.


     Αργότερα χαρήκαμε τον Κωστή Δαμιανάκη στην προσωπική του Προπόνηση για την βελτίωση της στάσης του σε τεχνικές χρήσης σέλας καθώς και σε προσομοιώσεις στάσης του σώματος για Έφιππη Τοξοβολία. 


     Περήφανος ο Εκπαιδευτής του καθώς κατάφερε σε χρόνο μιας ώρας να βελτιώσει τεχνικές που απαιτούν δεκάδες μαθήματα και αυτό έχει να μας πει πολλά για τις ικανότητές του Αρχηγού μας!


     Να μην παραλείψουμε την αγαπημένη μας Αμαζόνα την Χρυσούλα, η οποία δεν άργησε να κατανοήσει βασικές αρχές της Ιππικής στο θεωρητικό της μάθημα και τάχιστα μάλιστα εφάρμοσε τις τεχνικές αυτές στο μάθημα της την επομένη ώρα! 


     Εξαιρετική λοιπόν όπως πάντα επέδειξε μαχητικό πνεύμα αλλά και εξαιρετική  τεχνική σε χειρισμό του βαρβάτου Ίππου της και ταυτοχρόνως εξαιρετικές τοξεύσεις από την πλάτη του!


     Ένα τεράστιο Εύγε και στους δυο! Το μέλλον διαφαίνεται υπέροχο με αυτά τα παιδιά ως κολώνες Πολιτισμού για την Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων"!

Εφιπποτοξοτικά ,

Δημήτριος Χρήστου - Αρπαλυκος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.