Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

"ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ":
ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ



     Με σοφία εκπαιδευτικού προγραμματισμού λειτουργεί το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" υπό την διεύθυνση του Συνασκουμένου Αθανασίου Ψωρομύτη.


     Σε ένα φυσικό περιβάλλον το οποίο θυμίζει έντονα την Κοιλάδα του Οργανισμού "KASSAI" η Φυσική Ιππική και η Παραδοσιακή Τοξοβολία προάγονται κατά τον καλύτερο και τακτικότερο τρόπο.



     Στα "βαθιά" της εκπαιδευτικής ρυταγωγήσεως έχει πέσει η νεόλεκτη φοράδα Ρέα όπως και οι μαθητές του εκεί Παραρτήματός μας και το οπτικοακουστικό υλικό των μαθημάτων τους δείχνει συνέπεια και κέφι τόσο για τους μαθητές όσο και για τον Ίππο.


     Η τετράποδη Ήρα δείχνει από μάθημα σε μάθημα ολοένα και καλύτερη, με αποτελεσματικότερη συσπείρωση και υπαγωγή των οπισθίων ώστε να ανταποκρίνεται στην επίλυση ..."σταυρολέξων για δυνατούς λύτες" που σχεδιάζει για όλους ο εφευρετικός επικεφαλής του Παραρτήματος.


     Και μπορεί ο νεαρός Συνασκούμενος της φωτογραφίας που ακολουθεί να μας έβγαλε τη ψυχή να εξαφανίσουμε από την όμορφη μπλούζα του διαφημιστικές επιγραφές που  η δεοντολογία η οποία μας επιβάλλεται δεν μας επιτρέπει να εμφανίζουμε, προκειμένου να του αναγνωρίσουμε την ΙΔΑΝΙΚΗ ΡΥΤΑΓΩΓΗΣΗ  που επιτυγχάνει σε ένα πολύ δύσκολο σημείο διαδρομής, με έξοχο "χέρι", κάτι για το οποίο τον συγχαίρουμε και συγχαίρουμε και τον Εκπαιδευτή του.



"ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΙΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ"
Όλοι τους είναι υπέροχοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.