Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΑΛΛΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ... 
...ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΒΡΟΝΤΑ Ο ΜΥΛΟΣ


     Η σημερινή Προπόνηση ξεκίνησε με ένα θερμό καλωσόρισμα δύο πολύ παλιών και αγαπημένων Μελών της Ομάδας του Αρπάλυκου και της Εριθέλγης.


     Ό Αρχηγός της Ομάδας έβαλε την Γραμμή Βολής να βγάλει μία δυνατή κραυγή για την υποδοχή τους από την Αγγλία και μαζί με τον Υπαρχηγό Γεώργιο Μυλωνόπουλο τους συγχαρήκανε.


     Εφόσον έγινε το καθιερωμένο πια ζέσταμα από την Χρυσούλα μας και εκτελέστηκαν και οι προθερμαντικές βολές ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε να εφαρμόζει το πρόγραμμα. 


    Όλη η δομή του ήταν βασισμένη στο να προετοιμάσει έναν τοξότη σε μία προκαθορισμένη διαδρομή τοξεύοντας στον ίδιο στόχο σε 3 διαφορετικέ βολές υπό προσθία, πλαγία και παρθία.


     Εφόσον κρίθηκαν έτοιμοι οι τοξότες βαθμολογήθηκαν σύμφωνα με τις επιδόσεις τους και χωρίσθηκαν σε 2 Ομάδες η κάθε μία με τον Αρχηγός της.


     Οι δύο ομάδες διαγωνίσθηκαν σε Μακρινές βολές με την Ομάδα Α να υπερισχύει εδώ έναντι της Ομάδας Β.


     Η επόμενη άσκηση ήθελε την κάθε ομάδα να σχηματίσει ένα οβάλ απέναντι του στόχου και κινούμενη δεξιόστροφα του στόχου να τοξεύει.Εδώ η Ομάδα του Αρπάλυκου έδειξε πως της ταιριάζει καλύτερα η κίνηση έναντι της Ομάδας Α και ισοφάρισε το προβάδισμα της πρώτης.


     Τελευταία άσκηση έφερε της δύο Ομάδες αντιμέτωπες απέναντι σε 7 πλαστικά ποτήρια γεμάτα με νερό τα οποία έπρεπε να τα καθηλώσουν από απόσταση 10 μέτρων.


     Το αποτέλεσμα ήταν 6 ποτήρια για την Ομάδα Α και 4 ποτήρια για την Ομάδα Β έφερε νικήτρια την Ομάδα της Χρυσούλας την οποία και επιβράβευσε ο Αρχηγός της Ομάδας και ο Αρχηγός της Ομάδας Β με τους δύο αντίπαλους πλέον να βρίσκονται στην ίδια γραμμή βολής για μία τελευταία Ομαδική βολή.

Εφιπποτοξοτικά!
  
Κωνσταντίνος Δαμιανάκης, 
Αρχηγός Ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.