Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018

Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ 
ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ,

Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ" 
ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΚΑΝΟΝΙΚΩΣ


     Όλα δείχνουν πως έρχεται η ώρα να φυλάξουν τον Έβρο οι ... "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας". Κι αυτό διότι απέδειξαν ότι εκεί που ακόμη κι ο στρατός κάνει πίσω, εκείνοι προχωρούν μπροστά και ολοκληρώνουν τον ΑΝ.ΣΚ.


     Τα βαρέα καιρικά φαινόμενα στη σημερινή Κέρκυρα μπορεί να έτρεψαν σε άτακτη φυγή τον στρατό και να τον έκλεισαν στους ...κοιτώνες του, αλλά δεν εμπόδισαν καθόλου το καταδρομικό απόσπασμα των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" να ολοκληρώσει με λαμπρήν επιτυχία την τακτική εβδομαδιαία ομαδική του Προπόνηση και, μάλιστα, με ασκήσεις που τις βλέπουμε για πρώτη φορά επάνω στο βραγμένο και ολισθηρό δάπεδο του υπαίθριου προπονητικού τους χώρου.


     Έχουμε την αίσθηση ότι, οσονούπω, οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" θα κληθούν να μεταφέρουν σε ελληνικό έδαφος τους δύο "απωλέσαντες" τον προσανατολισμό τους άνδρες [...] του Μηχανικού, που κατέληξαν στα κάτεργα της Jandarma στην Αδριανούπολη.


     Δεν ξέρουμε τι [σκατά...] "αποτελεσματικότητα" μπορεί να έχει ο Καμμένος επί του θέματος, αλλά είμαστε σίγουροι ότι ο επικεφαλής του Παραρτήματός μας στην Κέρκυρα Χριστόφορος Κασφίκης με τους άνδρες, τις γυναίκες αλλά και τους ανηλίκους του Συνασκουμένους, μπορούν να επαναπατρίσουν και τους δύο "απωλέσαντες τον προσανατολισμό τους" αυθωρεί και παραχρήμα, προκειμένου να τους κάνουν και μια διδασκαλία ώστε να μη χάνουν τόσο εύκολα το "μονοπάτι" και, κυρίως, να μη παραδίδουν τόσο εύκολα τα όπλα τους στον εχθρό.


     Σε μια χώρα που όλα γίνονται hot spots [τουτέστιν, μαλλιοκούβαρα] ο προπονητικός χώρος των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" τιμά την επικράτεια επιτρέποντας στα εκεί συνασκούμενα Μέλη να αμύνονται, πράγματι, του πατρίου εδάφους.


     Αν και στους "Έλληνες Κενταύρους" δεν δεχόμεθα άκαπνα γιωτόμπαλλα ή σκουριασμένες κρεμαγιέρες, χάρην εθνικού συμφέροντος και μόνον θα κάνουμε μια υποχώρηση και θα δεχθούμε, εφ΄ όσον μας καταθέσουν αίτηση εγγραφής, τον Πάκη, τον Alexis και τον Panos, στην περίπτωση που θα ήθελαν έστω και αργά να αποκτήσουν λίγη μαχητικότητα για να μη πούμε ...ανδροπρέπεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.