Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ


     H Oμάδα των «Ελλήνων Κενταύρων» θεμελιώθηκε επάνω στις Αξίες της πλατωνικής «Πολιτείας» και δομήθηκε επάνω στους κανόνες του Ουγγρικού Οργανισμού «Kassai» του παγκόσμιου Ούγγρου Πρωταθλητή και τιμημένου με το ανώτατο Αριστείο του Αυτοκράτορος “Árpád” και ,με την ανώτατη διάκριση του Ιππότη των Γραμμάτων και των Τεχνών της χώρας του, Kassai Lajos, ο οποίος διεθνώς αναγνωρίζεται ως ο ένας από τους 21, συγχρόνους, δυτικούς Σαμουράι.

     Μέσα σε ένα τέτοιο ιδρυτικό πλαίσιο η Ομάδα αυτή δεν θα μπορούσε να παραμένει, παρά, καλοδιοίκητη με χρηστό Επιτελείο και χρηστή καθοδήγηση, κάτι που εγγυάται ένα διαρκώς χρηστό δυναμικό.

     Στην Ομάδα των «Ελλήνων Κενταύρων» επιδιώκουμε να παραμένουμε υπερήφανοι για την Αποστολή μας, το ‘Εργο μας και τους Συνασκουμένους μας, ώστε να μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι και για τους εαυτούς μας, προς τούτο δε η εσωτερική διοίκηση η οποία ασκείται από την ίδρυση της Ομάδος αυτής εδράζεται στην ακριβοδικία όπου ο «Νόμος» όσο σκληρός και εάν είναι δεν παύει να παραμένει Νόμος και να εφαρμόζεται. Έτσι, όπου εντοπίζονται παρεκκλίσεις συμπεριφοράς πέραν των παραδεδεγμένων ως ιδανικών, κινητοποιούνται «σερβο μηχανισμοί» διορθωτικοί οι οποίοι, όταν δεν τελεσφορούν καταλήγουν ακόμη και σε ισόβια διαγραφή του εκτραπέντος.

     Το «Καταστατικό», οι «Κανόνες Λειτουργίας Ομάδος» και οι «Οδηγίες προς τους Συνασκουμένους», αποτελούν τα τρία «πηδάλια» διοικήσεως της Ομάδος μας τα οποία είναι αναρτημένα προς κοινήν ενημέρωση ώστε εκ των προτέρων κάθε ενδιαφερόμενος να ενταχθεί στην Ομάδα μας να μπορεί να κρίνει εάν μπορεί να συνταχθεί με την λειτουργία της ή όχι, ενώ τα ίδια αυτά κείμενα του αποστέλλονται και γραπτά υπό μορφή pdf με το καλωσόρισμα της εγγραφής του προς προσωπική συνεχή μελέτη και αρχειοθέτηση.

     Με τους πολύωρους κόπους, λοιπόν, των Επιτελών αυτής της Ομάδος, καταφέραμε να έχουμε εγκαθιδρύσει έναν υποδειγματικώς λειτουργούντα φορέα μέσα σε μία υποδειγματικώς …αναρχομπάχαλη δημοκρατία, κάτι για το οποίο όλοι οι «Έλληνες Κένταυροι» αισθανόμεθα υπερήφανοι.

     Διατηρώντας τον θεσμό του «Κύκλου» ως πρωτοβάθμιο όργανο επιλύσεως ησσόνων ζητημάτων και με κορυφαίο όργανο το Δ.Σ. προς επίλυση σοβαροτάτων ζητημάτων, όπως και αυτό μιας διαγραφής, η εσωτερική Δικαιοσύνη της Ομάδος απονέμεται στο ακέραιο και τάχιστα, όπως δεν απονέμεται στην προμνημονευθείσα, περιβάλλουσα, αναρχομπάχαλη δημοκρατία.

     Και όλα τούτα επιβεβαιώνονται και πάλι με ένα υπό εξέταση περιστατικό το οποίο σημειώθηκε σε Παράρτημα και του οποίου ο επικεφαλής έσπευσε να αντιμετωπίσει αμέσως και με τον προσήκοντα τρόπο.

     «Των Ελλήνων οι Κοινότητες» παράγουν, αληθώς, Ελληνικό έργο και τι κρίμα ένα τέτοιο έργο να μη μπορεί να παραχθεί και από την ψευδεπίγραφη «Ελληνική» κοινωνία της οποίας το αναρχομπάχαλο δημοκρατικό προφίλ αναπαράγει τυραννία και μόνον για τους πολίτες της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.