Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

DIE ZAUBERFLÖTE


     Σήμερα το Ιππευτήριο ήταν ένα Mozarteum, με διευθυντή τον Εκπαιδευτή υπό επίβλεψη Γεώργιο Μυλωνόπουλο και σολίστα την Χρυσούλα Ηλιάδη η οποία ίππευσε αρμονικότατα για πρώτη φορά, ...a prima vista όπως λέμε στη Μουσική, τον νέο Ίππο της Σχολής μας.


     Ο υπό επίβλεψη Εκπαιδευτής, αν και νεότατος, επέδειξε την δέουσα προσοχή ως προς την ασφάλεια του μαθήματος τόσο έναντι του Ίππου όσο και έναντι της μαθητρίας του, παραμένοντας συνεχώς σε επαφή με την εξέλιξη του μαθήματος και αναπτύσσοντας πρωτοβουλία ακόμη και όταν ο επιβλέπων, για εκπαιδευτικούς λόγους επιχειρούσε να ελέγξει την προσήλωσή του με αποεστιάζουσες τακτικές.


     Η εξαιρετική μαθήτρια υπερεπήδησε με συνεχή επιτυχία πολλές φορές και "ιππάριο" δίνοντας, έτσι, την ευκαιρία στον μέχρι χθες ιππευόμενο με στομίδα κλπ Ίππο, να απολαύσει την χαρά της υπερπηδήσεως άνευ βασανιστικού οργάνου στο στόμα.


     Η σειρά του Τόξου, ήταν παιγνιδάκι για την Χρυσούλα μας και ακολουθώντας τις οδηγίες του Εκπαιδευτή της εξετέλεσε και ορθοστάδην τόξευση, πριν ολοκληρώσει το αρμονικότατο, ταχύτατο σε εξέλιξη και περιεκτικότατο σε εμπειρία, πρόγραμμά της, ηχώντας ακόμη και την φλογέρα της ενώ ίππευε.


     Ο "Μαγικός Αυλός" δεν είναι μόνον μία ...απλή όπερα αλλά και ένα καθημερινό κάλεσμα προόδου στην "αυλή" των "Ελλήνων Κενταύρων". όσοι τυχεροί...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.