Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Eν όψει της επικείμενης αποχωρήσεως του Ακάδημου και της Όλγας από την Κέρκυρα, ως είθισται στο τέλος κάθε καλοκαιριού, το Παράρτημα των «Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας» προετοίμασε ένα τραπέζι-έκπληξη στο πλέον καθιερωμένο «στέκι» του νησιού που βρίσκεται στην πύλη του Νέου Φρουρίου Κερκύρας.


     Εκεί, όλοι οι Κορφιάτες Κένταυροι και οι δύο φιλοξενούμενοί τους απόλαυσαν την «ατμόσφαιρα» της Ομάδος των «Ελλήνων Κενταύρων» όπου και αν αυτοί βρίσκονται, με εξαιρετική διάδραση και θερμά συναισθήματα.


     Μέσα σε μια άκρος συγκινητική ατμόσφαιρα οι ευγενείς Κερκυραίοι προσέφεραν στους δύο απερχομένους ενα Λεύκωμα των «Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας»  καθώς και ένα αντίτυπο του «ευαγγελίου» των απανταχού πολεμιστών «Η Τέχνη του Πολέμου» υπογεγραμμένο, τιμητικώς,  από  όλα τα μέλη του Παραρτήματος.


     Την επόμενη ημέρα το Παράρτημα των «Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας» διεξήγαγε την τελευταία Προπόνηση επί παρουσία του Ακάδημου και της Όλγας οι οποίοι ετοιμάζονται να δώσουν την χαρά της παρουσίας τους στην Ομάδα των Αθηνών όπου και επιστρέφουν, μετά την λήξη των θερινών υπηρεσιακών υποχρεώσεων του Ακάδημου στη Kέρκυρα.


     Η Προπόνηση αυτή ήταν, όπως πάντα μαζική και δυναμική, μέσα στο ιδανικό ιδιωτικό χώρο του Κερκυραϊκού Παραρτήματος.



     Η τελευταία αυτή Προπόνηση, έδειξε ακόμη πιο έντονη την ανοδική πορεία των Κερκυραίων Συνασκουμένων οι οποίοι, έχοντας το προνόμιο να διευθύνονται από δύο αξίους Τοξότες, τον Χριστόφορο και την Ειρήνη, αλλά και να υποστηρίζονται τα καλοκαίρια από τον εμπειρότατο Ακάδημο,  αναπτύσσονται ποιοτικώς αλλά και αριθμητικώς, αφού από δύο αρχικά άτομα σήμερα αριθμούν 18.


     Σε ένα τόπο-σημείο Πολιτισμού όπως η Κέρκυρα, δεν θα ήταν δυνατόν να απουσιάζουν οι «Έλληνες Κένταυροι» και οι «Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας» τιμούν και την Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας και τον τόπο τους με την δραστηριότητα και, κυρίως, το ομαδικό Ήθος τους, ανάλογο του Ήθους όλης της Ομάδος μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.