Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ" ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΑ


     Η ανάπτυξη του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" είναι δεδομένη και το προπονητικό περιεχόμενο των εβδομαδιαίων συνασκήσεων δείχνει συνεχή πρόοδο των Μελών του.


     Η εφαρμογή ασκήσεων τεκμηριωμένης, πια, ωφελείας, όπως η 12χρονη λειτουργία της Ομάδος μας απέδειξε, ανεβάζει συνεχώς το επίπεδο του Παραρτήματός μας στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και στο οπτικοακουστικό υλικό το οποίο μας στέλνεται χαιρόμαστε τις επιδόσεις των Πελοποννησίων Συνασκουμένων μας ολοένα και περισσότερο.


     Το παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" υποδέχθηκε και αυτή την εβδομάδα νέα Μέλη και η χαρά όλων μας είναι ακόμη μεγαλύτερη όταν υποδεχόμαστε νέα παιδιά συνοδευόμενα από τους γονείς τους.


     Πράγματι, βλέποντας τα Μέλη Οικογενειών να απολαμβάνουν όλοι μαζύ το αγαθό της Παραδοσιακής Τοξοβολίας που ωφέλησε τόσο δραστικά όλους όσους το ανακαλύψαμε εδώ και χρόνια, φανταζόμαστε αυτό το όφελος να το μοιραζόμαστε με αγαπητούς συνανθρώπους οι οποίοι με τι σειρά τους θα ανακαλύψουν πόσο σωστή επιλογή ψυχικής αγωγής, κάποτε, έκαναν, αφιερώνοντας ελεύθερο χρόνο στη Τοξοβολία  που προάγει το ένστικτο, την αυτοσυγκέντρωση και την αυτοπειθαρχία από την έλλειψη της οποίας πάσχει ο κόσμος μας.


     Και δεν μπορούμε παρά να θαυμάσουμε την εξαιρετική διεύθυνση και της τελευταίας Προπονήσεως του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" υπό την Αρχηγία Βολής του Χρύσανθου και της Ιωάννας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.