Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Με ένα ευφάνταστο και, εκπαιδευτικώς, γόνιμο πρόγραμμα, ποικίλων ασκήσεων και η τελευταία Προπόνηση των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" στη κατάφυτη ιδιωτική αυλή που φιλοξενεί τις δραστηριότητές τους.


     Τοξεύσεις επί γεωμετρημένου "προσώπου" με εξατομικευμένους τομείς που οξύνουν την στοχαστική αυτοσυγκέντρωση, με ασκήσεις ταχείας εγκαθιδρύσεως πυθμενίου επί χορδής εν στάσει και κινήσει, με όλα τούτα τα "ωραία", όπως θα σημείωνε και αγαπητός φίλος της Ομάδος, η τελευταία Προπόνηση των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" δείχνει την σταθερή πρόοδο των Μελών της.


     Και αυτή η σταθερή πρόοδος είναι εμφανής και στο τοξευτικό "στυλ" που εξατομικεύεται στο καθένα Μέλος της δίνοντάς μας "εικόνες" όπως η παρακάτω.


     Και, βεβαίως, με "εικόνες" τέτοιες, ανάλογο θα είναι και το τοξευτικό αποτέλεσμα και δη, επί ιπταμένου στόχου.


     Σ'  αυτή την Προπόνηση οι επιτυχείς καταρρίψεις ιπταμένων στόχων υπήρξαν και μέτρο κρίσεως της όλης επιτυχίας.


     Οι καταρρίψεις ιπταμένων στόχων πιστώθηκαν σε άτομα και των δύο φύλων, ανεξαρτήτως ηλικίας δείχνοντας ότι ο "κορμός" της Ομάδος κινείται στο σωστό "μονοπάτι.


     Και, είναι φυσικό υπό τέτοιες συνθήκες τα χαμόγελα των Φαιάκων Συνασκουμένων μας να αποτελούν την καλύτερη επιβεβαίωση της γενικής προόδου τους.


     Είμαστε βέβαιοι ότι οι Συναρχηγοί του Παραρτήματος, εν όψει του χειμώνος ο οποίος είναι βροχερότατος για την Κέρκυρα, αντιμετωπίζουν εγκαίρως την επερχόμενη αλλαγή καιρικών συνθηκών, ώστε να μην εμποδισθεί η τέλεια "στροφορμή" προόδου της Ομάδος των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" που ήδη έχουν σημειώσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.