Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΠΑΘΑΣΚΙΑΣ
ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΠΛΩΝ
"Marxbrüder Guild Hellas"


     Είναι γνωστή η μεγάλη προσοχή με την οποία οι "Έλληνες Κένταυροι" επιλέγουν τους, εκτός Ομάδος, Εκπαιδευτές τους. Με την ίδια προσοχή η Ομάδα μας επέλεξε και τον καλύτερο Εκπαιδευτή Σπαθασκίας, τον διεθνή Μετρ Γεώργιο Ζαχαρόπουλο, στη φιλόξενη Αίθουσα Όπλων "Marxbrüder Guild Hellas", όπου, ήδη άρχισε ο κύκλος της εκπαιδεύσεως των Συνασκουμένων μας, μετά από "σχεδίαση" του Εφιπποτοξότη και Εκπαιδευτή υπό επίβλεψη Γεωργίου Μυλωνόπουλου.


     Για τον Γεώργιο Ζαχαρόπουλο δεν χρειάζονται συστάσεις διότι είναι διεθνώς γνωστός για την προσφορά του στην Οπλομαχητική επιστήμη και τέχνη. Βαθύτατος μελετητής των αγχεμάχων και αφοσιωμένος Δάσκαλος της υψηλής Οπλομαχητικής, δεν θα μπορούσαμε παρά να τον εμπιστευθούμε εν μέσω ενός "πελάγους" ασχέτων δηλωσιών του αντικειμένου.


     Ήδη, το πρώτο μάθημα του νέου κύκλου επιβεβαίωσε την ορθότητα της επιλογής μας. O Γεώργιος Ζαχαρόπουλος, μεθοδικός και διεξοδικός ήδη από αυτό το πρώτο μάθημα έθεσε το θεμέλιο των βηματισμών και των κοψιμάτων που είναι απαραίτητα για την καρποφόρα αποτελεσματικότητα της διδασκαλίας που θα ακολουθήσει.


     Τα μαθήματα θα είναι εβδομαδιαία και μπορούν να τα ακολουθήσουν όσα Μέλη από την Ομάδα μας επιθυμούν κατόπιν δηλώσεως ενδιαφέροντος στον Εφιπποτοξότη και Εκπαιδευτή υπό επίβλεψη Γεώργιο Μυλωνόπουλο.


     Ας σημειωθεί ότι, παραλλήλως με την διδασκαλία της Σπάθης από τον Γεώργιο Zαχαρόπουλο, στην τακτική εβδομαδιαία ομαδική Προπόνηση της Ομάδος μας, ο Εκπαιδευτής-Συνασκούμενος Σπυρίδων Νικόλης [Πρωτεσίλαος] θα συνεχίσει να εκπαιδεύει τους "Έλληνες Κενταύρους" στο ίδιο αντικείμενο με προορισμό της μεταφορά του σε έφιππην εφαρμογή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.