Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΙ Ο ...ΑΛΟΓΟΜΑΓΝΗΤΗΣ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΙ Ο ...ΑΛΟΓΟΜΑΓΝΗΤΗΣ


     Διατηρημένος ιδανικά, σε χέρια άξιου Ιππαγωγού ο 13χρονος εκτομίας περίμενε υπομονητικά στον υπέροχο φυσικό του χώρο τον Αντώνη, ο οποίος, εφοδιασμένος με τον γνωστό του αλογομαγνήτη φημίζεται για την άμεση ευόδωση κάθε σχέσεως με τα ...ιπποειδή!


     Ιππευόμενος σε ένα ιδανικό φυσικό περιβάλλον από μαθήτρια της Ομάδος μας, ιδιόκτητος, λες και περίμενε τον Αντώνη ο οποίος σχεδιάζει την αξιοποίηση του ...υψηλοτάτου τετραπόδου υπέρ ...Ομάδος!


     Χαρακτήρας τέλειος, ηρεμότατος με καταλληλότητα, τουλάχιστον, Ίππου Θεραπευτικής Ιππασίας και ιδανικός ως Ίππος Σχολής αρχαρίων.


     Άφοβος και χωρίς καθόλου νευρικές αντιδράσεις αυτό το αλογάκι, παρά το μέγεθός του σε κάνει να θέλεις να παίξεις μαζύ του σαν να ήταν ...pet!


     Βεβαίως, όλη αυτή η όμορφη "σκηνογραφία" του χαρακτήρος του Ίππου δεν μας ξάφνιασε καθόλου έχοντας υπ΄ όψη την ποιότητα της μαθήτριάς μας και Ιππαγωγού του και όλου του οικογενειακού περιβάλλοντός της και για άλλη μια φορά απεδείχθη ότι τα ζώα, με την συμπεριφορά τους, αποκαλύπτουν το επίπεδο των ανθρώπων που τα περιβάλλουν...


     Τώρα, τα υπόλοιπα εναπόκεινται στη σχεδίαση του αγαπημένου μας Αντώνη ο οποίος θα ενημερώσει καταλλήλως κι ολόκληρη την Ομάδα, όμως, εμείς μένουμε με την απορία:


     Τι τις ήθελες τις λαμπρές πανεπιστημιακές σπουδές στο "Stanford University", Αντώνη μας αφού το βλέπουμε το "όνειρο"... Αλογατάρης θα γίνεις Αντώνη μας και το πανεπιστημιακό δίπλωμα θα το δούμε κολλημένο σε κανένα σπασμένο τζάμι του Σταύλου να προστατεύει το αλογάκι από τα ρεύματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.