Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

ΣΤΟ ΣΤΑΥΛΟ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΜΥΛΩΝΑΚΟΥ

 ΣΤΟ ΣΤΑΥΛΟ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΜΥΛΩΝΑΚΟΥ


Ο τετράποδος Αλέξανδρος του Τάσου Μυλωνάκου

     Στον Σταύλο του Τάσου Μυλωνάκου η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" γνώρισε την μεγαλύτερη ανάπτυξη και πρόοδο, έχοντας στη διάθεσή της εξαιρετικούς Ίππους Σχολής και αμέριστη υποστήριξη σε ό,τι χρειάσθηκε. Στην Σταύλο αυτό θα μπορούσαμε να πούμε ότι συναντήσαμε ένα ιδανικό περιβάλλον για να αναπτυχθούμε στην Ιππική και, σε σύγκριση με πολλούς άλλους Σταύλους και Ομίλους, ο Σταύλος του Τάσου Μυλωνάκου είναι ο  μ α κ ρ ά ν  καλύτερος!

     Εξαιρετικός και ο Αλέξανδρος, ο τελευταίος Ίππος τον οποίο επί μήνες σταυλίσαμε αφού από την πρώτη στιγμή του αφαιρέσαμε την στομίδα, αποδίδοντας ακόμη καλύτερα και τον οποίο αφήσαμε, τέλος Σεπτεμβρίου, λόγω επικεντρώσεώς μας σε προτεραιότητες της Ομάδος μας. τόσο σε  ιδιωτικό χώρο στην Αθήνα, όσο και στην ανάπτυξη των Παραρτημάτων μας εκτός Αθηνών.

     Ο τετράποδος Αλέξανδρος στα χέρια μας εκπαιδεύθηκε σε πολλά, συμπεριλαμβανομένης και της Έφιππης Τοξοβολίας.

     Τον εμπιστευθήκαμε απολύτως ώστε στη ράχη του να βάλουμε ακόμη και βρέφη διότι η συμπεριφορά του εμπνέει εμπιστοσύνη!

     Με τον τετράποδο Αλέξανδρο πηδήσαμε ακόμη και εμπόδια χωρίς χέρια και χωρίς στομίδα, όπως απαιτεί για κάθε είδους ίππευση το εκπαιδευτικό σύστημα των "Ελλήνων Κενταύρων", χωρίς κανένα πρόβλημα με απολύτως υπάκουο τον τετράποδο συνεργάτη μας!

     Μάλιστα, ο Αλέξανδρος απεδείχθη και ιδανικός Ίππος υπερπηδήσεως εμποδίων για απολύτως αρχαρίους μαθητές και ποτέ κατά την διάρκεια των μαθημάτων του δεν επέδειξε την παραμικρή επικίνδυνη αντίδραση καλπάζοντας ακόμη και χωρίς στομίδα και σταματώντας με ακρίβεια κατόπιν εντολής του αναβάτη!

     Αυτό το υπέροχο τετράποδο, έμαθε μαζύ μας να περπατά δίπλα στον Άνθρωπο χωρίς κανέναν έλεγχο με ήρεμη συμπεριφορά!

     Και η ηρεμία του Αλέξανδρου είναι μοναδική αφού χωρίς καμιάν αντίδραση δέχθηκε επάνω του έναν ζωντανό πύθωνα, σε ειδικήν εκπαιδευτικήν ημερίδα που κάναμε ενώπιον κοινού!

     Η Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας των "Ελλήνων Κενταύρων" είναι ευγνώμων προς τον Τάσο Μυλωνάκο και στον Σταύλο του γιατί εδώ προοδεύσαμε ώστε να μπορέσουμε να κατακτήσουμε δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία (Κορέα 2010 και Κίνα 2012) κι εδώ, με τα πάντοτε εξαιρετικά αλογάκια που μας κάνει την Τιμή να μας εμπιστεύεται, θα συνεχίσουμε και στο μέλλον!


Πλήρες Φωτογραφικό Λεύκωμα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.